IK1 - Turisté v nebezpečí (2011) [TV film]

IK1 - Turisté v nebezpečí (IK1 - Touristen in Gefahr)
48.6 %
 
 

IK1 - Touristen in Gefahr

    Žánr: akční / dobrodružný
    Země: Spolková republika Německo
    Délka: 88 min.
„Speciální elitní jednotka pomáhá turistům, kteří se dostanou během své zahraniční dovolené do potíží. Tentokrát je případ zavedl do Thajska a souvisel s nelegální adopcí dětí.“
Když se dovolená změní v noční můru a nevinní turisté jsou v potížích, je povolaná elitní federální jednotka IK 1. Florian je jedna z jejich nejlepších agentur, který raději jedná samostatně, v obdobném stylu Jamese Bonda. Mnohokrát je požádána pracovat s psycholožkou Nadjou. Jejich první případ je zavede do Thajska, kde je německý světoběžník Felix ve vězení, obviněn z vraždy. Případ je postupně vměšuje do tajné zločinecké skupiny obchodující s nelegální adopci dětí.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Jan Martin Scharf, Arne Nolting (spolurežie)
 
 
hraje:
Tobias Oertel, Eva-Maria Grein (Nadja Hansenová), Uwe Bohm (Lukas Hoffmann), Jana Pallaske (Lisa Blumová), Max Kidd (Felix Schulze), Michaela Rosen (Anna Schulzová), Peter Davor (Sebastian Seidel), Katharina Abt (Annette Wolfová), Maverick Queck (Inspektor Namsan), Peer Jäger (Becker), Thamapat Seengamrat (šéf inspektor), Jason Young (gangster), James Oliver (Expat), Sumrit Warin (drogový dealer), Gigi Velicitat (Wagner)
 
 
námět:
Stephan Bechtle, Peter Reichard
 
 
scénář:
Arne Nolting
 
 
producent:
Stephan Bechtle, Anke Bettinger, Peter Jännert
 
 
casting:
Siegfried Wagner
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.