Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Have Dreams, Will Travel (2007)

Have Dreams, Will Travel
76.7 %
 
 

Další název: West Texas Lullaby / A West Texas Children's Story

    Žánr: drama / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
Ocitáme se v 60. letech 20. století v Texasu, kde žije dvanáctiletý Ben přehlížen rodiči. Jeho matka je posedlá filmovými hvězdami, na které chodí každé odpoledne do kina, zatímco její manžel se věnuje stavění lodi. Jednou v noci se poblíž stane autonehoda, kterou přežije jen se zlomenou rukou dívka Cassie. Zatímco se dívka zotavuje, stanou se s Benem přáteli.

Později již dospělá přesvědčuje Bena, aby s ní odjel do Baltimoru, kde žijí její moderní a liberální teta se strýcem. Vydají se tedy stopem přes Arkansas, Kentucky a Virginii cestou přátelství a objevů. Jejich dobrodružství končí, když se Cassie sesype a je internována na psychiatrickém oddělení ve Virginii, Ben se hlásí na policejní akademii v Severní Karolíně - poblíž Cassie. Avšak dívka má plán a Ben udělá všechno pro to, aby její sen splnil.  Autor: efCZa

režie:
Brad Isaacs
 
 
hraje:
AnnaSophia Robb (Cass Kenningtonová), Cayden Boyd (Ben Reynolds), Lara Flynn Boyle (paní Reynoldsová, Benova matka), Matthew Modine (pan Reynolds, Benův otec), Mary Evans (paní Kenningtonová, Cassina matka), William Lawrence Allen (pan Kennington, Cassin otec), Heather Graham (Cassina teta), Dylan McDermott (Cassin strýc), Val Kilmer (Henderson), Ramsey Scott (Hendersonova žena), Stephen Root (šerif Brock), Toby Huss (zástupce Raymond Ward), Ethan Phillips (podnikatel), Johnny Cotugno (instalatér), Jeff Griffin (pokrývač), Candace Campfield (účetní), John David Garfield (otec), Mike Miller (šerif LeClaire), Boots Southerland (kamioňák), Sean Brosnan (Neal), Jackson Hurst (Jack), Tonea Stewart (starší dáma), Susan Conklin (doktorova žena), Mathew Greer (starší muž), Geoffrey C. Martin (řidič autobusu)
 
 
scénář:
Brad Isaacs
 
 
kamera:
Steve Mason
 
 
hudba:
Mark Davis
 
 
kostýmy:
Mary Malin
 
 
střih:
Dede Allen, Robert Brakey
 
 
zvuk:
Darryl L. Frank, Anthony Krajchir, Robert Seymour
 
 
zvláštní efekty:
Geoffrey C. Martin
 
 
koproducent:
Lara Flynn Boyle, Stephen Hays
 
 
koordinátor kaskadérů:
Eddie J. Fernandez, Al Goto, Kevin L. Jackson
 
 
vizuální efekty:
Victor DiMichina
 
 
výprava:
Bryce Perrin
 
 
výkonný producent:
Polly Platt
 
 
producent:
Mark Davis
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.