Zari
ohodnotit

What's Up Nurse!

Žánr:
Rok:
1978
Délka:
77 minut

Obsah filmu What's Up Nurse!

 
Britská komedie z lékařského prostředí ve stylu grotesky. Pro velký úspěch bylo natočeno volné pokračování What´s Up Doctor. Film navazuje na skvělou britskou sérii komedií s názvem "Carry on..." vzniklou v padesátých a šedesátých letech.

Mladý doktor Robert "Sweeney" Todd je na cestě do nového zaměstnání. Ve vlaku se seznámí s vnadnou blondýnkou Olivií, se kterou skončí v oné místnůstce při aktu. Bohužel dojde ke křeči a oba jsou sanitkou převezeni na jedněch nosítkách do nemocnice. Smůlou mladého doktora je, že jde o jeho nové pracoviště, a ještě větší zádrhelem se stane, že Olivia je dcera jeho nového šéfa, ředitele nemocnice. Od té...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu What's Up Nurse! >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2018
Povedený příběh z druhého nejlepšího   období britských komedií, sedmdesátých let.   Milostná dobrodružství mladého doktora, který   se snaží, seč mu síly stačí, aby vyhověl   všem zájemkyním. Několik dobrých scének,   hned zpočátku křeč při sexu a následná   eskapáda až pod ruku doktora s uvolňující   injekcí, ze kterého se vyklube šéf nemocnice a   otec druhé postižené oběti nešťastného   aktu. Film mi připomněl sérii britských   komedií "Carry on ...", česky   Pokračujte, ..., který se vždy do názvu vzal   nějaké povolání nebo činnost, např.   strážníku, kovboji, učiteli, špione, doktore,   seržante, admirále atd. U nás nebylo z těchto   komedií prakticky nic. Snad v TV - Pokračujte,   admirále.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama