Duben
ohodnotit

Vražda na Stínové hoře [TV film]

Murder on Shadow Mountains

Další název:
Vrah ze Stínových hor
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
86 minut

Obsah filmu Vražda na Stínové hoře

 
V životě Barbary zničehonic propuká zmatek a to když je její milovaný muž Denny obviněn z vraždy muže před 27 lety. Denny tvrdí, že v Oregonu nikdy nebyl, ale když obžaloba přinese důkaz o pravém opaku, je donucen říci své ženě pravdu. Mezitím jsou na vražedné zbraní nalezeny jeho otisky a v autě oběti je Dennyho krev. Barbaba ale i přesto slibuje, že zůstane při něm. Zoufale se pokouší najít pravdu a tak se pouští do pátrání na vlastní pěst. Snaží se najít osobu, která může jako jediná dosvědčit co se tehdy v noci událo.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vražda na Stínové hoře >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Filmy podle skutečnosi moc nemusím, mj. protože   se většinou dá předpokládat konec. A i když   to není zpracováno nijak světoborně, řadím   to aspoň kolem průměru, kam z mého pohledu   máloco v žánru dosáhne.
Zajímavé je jednak   to, jak se minulé události odkrývají   postupně, a ta záležitost "odvahy".   Kdo z nás by něco takového dokázal říct -   přesvědčen, že není svědků?
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2011
Televizní krimi snímek natočený podle   skutečných událostí. Vzorný otec dvou dětí   a věrný manžel je jednoho krásného dne   obviněn z vraždy, ke které došlo před   sedmadvaceti lety. Postupem děje se odhalují   jednotlivé souvislosti událostí z onoho   večera. Filmy podle skutečných událostí   patří u amerického publika vedle teleshopingu k   oblíbeným. U snímku je jasné, že byl koupen   jako doplněk, jako součást nějakého balíku.   Normálně o takové filmy naši distributoři   nemají zájem.
V rámci žánru je sedm bodů   maximum, co lze přidělit. Příběh se mi   líbil, i když bych vytkl jednu věc. Asi by mi   na to odpověděl nějaký odborník. Je možné,   aby se na zbrani zahrabané do země, ne moc   hluboko, po 27 letech našly otisky prstů? Vemte   v potaz počasí, déšť, povětrnostní vlivy.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10