Duben
ohodnotit

Obsah filmu Traded

 
Americký filmový western, jehož děj se odehrává v roce 1880. Dramatický příběh muže, který se snaží za každou cenu zachránit svou unesenou sedmnáctiletou dceru, která se dostala do spárů nemilosrdných kuplířů.
Zajímavý pohled do historie americké prostituce, který dělá z tohoto filmu poněkud atypickou westernovou podívanou.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Traded >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2023
Trošku netradiční filmový western i když   základní žánrové klišé mu pochopitelně   nechybí. S ohledem na evidentně dietní   rozpočet je k vidění až překvapivě slušná   herecká sestava v níž mě nejvíce zaujal Tom   Sizemore (toho je opravdu škoda) a   osmdesátiletý nezmar Kris Kristofferson.   Natočeno je to taky docela obstojně, přesto   však má tenhle biják několik slabších a dost   hluchých míst, takže ve výsledku to na mě   působilo jen jako solidně průměrný film. To   není v dnešní době úplně málo, ale taky to   není bůhví co!!
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.3.2017
Westernový příběh zpočátku vypadající   spíše jako televizní rodinná podívaná.   Hlavním dějovým faktorem je pohled do   zákulisí prostituce a hlavně kuplířství. Na   western krapet neobvyklé téma. A tak tu máme   sedmnáctiletou dívku pod přísným dohledem   otce, která se jednoho dne sebere a tajně odjede   se stát tzv. Harvey dívkou. Otec ji jede hledat,   čímž se dostane mezi kuplíře. O rodokapsový   příběh zcela nejde, ale má k němu hodně   blízko. Tady nejde o efekty, kovboje s kolty   proklatě nízko či lecjaké hrdinství typické   pro divoký západ. Jedná se o dramatický   příběh, jehož síla spočívá především v   ději. Jediným záporem celého snímku je   všudypřítomná čistota, novota a nažehlenost   kostýmů. Velkou úctou budiž obsazení velkého   country matadora a herce Krise Kristoffersona.   Role sice nevelká, ale v tomto žánru   zasloužená.


Hodnocení:n12345678910
Traded (2016)Traded (2016)Traded (2016)Traded (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190600
Osobností: 697904
Fotografií: 764260
Plakátů: 376770
Obsahů a biografií: 178332

Poslední komentáře

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10