Duben
ohodnotit

Obsah filmu Suspiria

 
Koprodukční americko-italský filmový thriller, který je remakem stejnojmenného italského hororu z roku 1977.

Hlavní postava Susie Bannion (Dakota Johnson) je mladá Američanka z Ohia, která přiletěla do Evropy studovat na prestižní taneční škole vedené madame Blanc (Tilda Swinton). Protože hlavní hvězda Patricie (Chloë Grace Moretz) školu nečekaně opustila, zaujme její místo, ale brzy zjistí, že s jejím zmizením nebylo něco v pořádku. A něco v pořádku není také se školou samotnou.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Suspiria >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petr.c17
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.10.2020
zdlouhavé
Herecký ansámbl hlavních postav velmi   sympatický. Film má však nadměrnou délku a   dal by se bezesporu o hodně zkrátit. Na jednu   stranou jsou tam skoro dech beroucí herec.výkony   v tanečních kreacích, na druhou stranu spoustu   zbytečných zdlouhavých záběrů. Postupně   přibývá morbidních skečů, se svou   dekadentní estetikou, kterou jsem si užil.   Konec: zbytečný, nudný epilog o ničem.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.9.2019
Vzhledem k tomu, že jsem neviděl první film,   tak nedokážu posoudit, který jak vyzněl a   který je lepší.
Ovšem tomuto říkám   pořádný mystery film, jenž mě zpočátku moc   nebral. Protože já a tanec, tak to už nejde asi   tak dvacet let dohromady :-).
Přesto mně   potěšily herecké výkony. Tilda tady byla   naprosto skvělá - ona snad dokáže zahrát   kohokoli, jak chlapa ( nikdy jí nezapomenu   skvěle ztvárněného Gabriela z filmu   Constantine ) , tak i ženskou.
Každopádně   dobrý nápad na film. Sice ten konec ... ovšem   udělejte si obrázek sami.
topipig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Nová Suspiria se tváří, kdovíjak artově a   hraje si na umělecký film, ale ve výsledku je   to totální splácanost, která se vrství do   šesti jednotlivých dějstvích a do   závěrečného epilogu. Nedokáže držet při   sobě a tím, že do příběhu kupí různé   události, které nemají s hororem nic   společného, jen prohlubuje zmatečnost a   neorientovanost. Všechno se tváří tak vážně   a přitom to vůbec, ale vůbec nefunguje. Dvě a   půl hodiny toto sledovat je fakt utrpení, jak   začalo šesté dějství, tak se to posralo   úplně a ta počítačová animace to naprosto   zničila. Závěrečný epilog jsem už skřípal   zubama a vzýval konec, jehož pointa tuhle   Suspirii posílá do odpadu. I artové filmy se   musí umět točit, baletní scény musí mít   nějakou úroveň a choreografii, ne jen sebou se   zmítat v jakýchsi křečích. Na konci filmu se   ukáže i Susy - Jessica Harper z původní   Suspirie, ale je to spíš na škodu, než ku   prospěchu. Další zbytečnej remake bez   atmosféry a tvůrčí invence. A přitom trailer   vypadala tak lákavě. Zlatej Argento, jehož vize   měla to, co tady zoufale chybí : pekelnou a   poctivou hororovou atmosféru!!


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Suspiria (1977)

 Suspiria (1977)
Suspiria n
Dario Argento's Suspiria
Žánr: horor / thriller / fantasy
Země: Itálie
Režie: Dario Argento

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190579
Osobností: 697890
Fotografií: 764077
Plakátů: 376718
Obsahů a biografií: 178306

Poslední komentáře

Strážmistr Topinka (2019) [TV se...

Aj na konci sveta sa niečo deje

Strážmistr Topinka
Seriál vychádza z Doktora   Martina, ktorý sa tu   sporadicky mihne. A aj keď v   origináli Topinka nebola moja   najsympatickejšia postava,   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Ukradené auto (1999) [TV epizoda...

Ukradené auto
Otec Ericoj veme klíčky od   auta kvůli škrábanci a že   není zodpovědný a tak Kelso   sežene jiné auto, ale to je   údajně kradené, tak celá   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

O těle a duši (2017)

O těle a duši
Musím se přiznat, že v   maďarské kinematografii mám   určité (a ne malé) mezery,   ale tuhle podívanou bych si   troufl doporučit každému   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10