Zari
ohodnotit

Sushi z East Side

East Side Sushi

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
106 minut

Obsah filmu Sushi z East Side

 
Juana je latinskoamerická svobodná matka žijící v Oaklandu, která sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v sushi restauraci i přes to, že je to pozice zastávaná výlučně japonskými muži. Juana je ale navzdory tomu odhodlaná dosáhnout svého snu.

Tento snímek nám představuje Juanu, latinskoamerickou svobodnou matku z dělnické třídy. Juana získala za dlouhá léta práce v potravinářském průmyslu vskutku velmi rychlé ruce. Dokáže bleskově nakrájet a nasekat všechno, co jí přijde pod ruku, a to s neuvěřitelnou přesností. Poté, co roky pracovala v pojízdném stánku s ovocem, je zaměstnána jako pomocná síla v kuchyni místní japonské...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sushi z East Side >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.6.2017
Téměř dvě hodiny příběhu nepřinesou   žádné vzrušení, ale také nic, co by už   nebylo obsaženo v podobných kulinářských   filmech. Ani hlavní představitelka není   zvlášť sympatická, další hrdinka   latinsko-amerického původu, která žije z ruky   do pusy, také samozřejmě samoživitelka, kde   jsou ty omílané rodinné vazby komunity?   Nicméně ke konci filmu jsem Juaně fandil, i   když bylo zřejmé, že neuspěje. Tak ze čtyř   soutěžících tři Žaponci, těžko prorazit.   Aspoň, že ten zavilý a staromódní šéf sushi   báru pan Yoshida jí nakonec fandil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Skládačka

Skládačka

Naposled navštívené:
Skládačka

Skládačka