Zari
ohodnotit

Ona, jedině ona

She's the One

Další název:
Ona, jedine ona
Rok:
1996
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
29.5.1997
„Zápas mužů s nevěrou a pochybenou filozofií o životě a lásce“

Komentáře k filmu Ona, jedině ona

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2010
V komedii je spousta   falešných citů a   shakespearových narážek.   Příběh dvou rozdílných   bratrů, kteří jdou svou   cestou, ale když se začnou   jejich zájmy střetávat,   jsou na kordy. Slušný film,   režisér Edward Burns si   zahrál jako vždy jednu z   hlavních rolí.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2018
Romantický nádech příběhu   je složen se zajímavých   životních osudů několika   postav, které se vzájemně   prolínají. Velmi dobře   napsané dialogy mající   zajímavé myšlenky jen   dobře doplňují děj o   neobyčejnostech i   zásadovostech partnerských   vztahů. A v tom to právě   celé je. Snímek je hlavně   dialogový bez humorných   scén či lecjakých gagů.   Tady je dobré se do   rozhovorů zaposlouchat a   udělat si o dané situaci   svůj vlastní názor. A že   jich je. Celé je to o dvou   bratrech, jejichž milostné   avantýry nejsou pranic   jednoduché a dá se říci,   že jsou postaveny na   skutečných reálných   základech. Pozná se někde   někdo? Mezi nimi se pohybuje   i jejich otec se svými moudry   a vůbec svým postojem. Ano,   nejen ženy probírají své   problémy se svou matkou.   Nikdo není v ničem   odlišný. Protipólem bratrů   jsou, jak jinak, ženy, které   samozřejmě naopak mají své   představy a celkově jde o   to, jak co kdo uchopí a jak s   tím naloží. Klasická   romantická šablona nechybí   a týká se pouze jednoho z   bratrů. Suma sumárum,   snímek přináší několik   milostných a partnerských   realistických situací v   životě lidí zcela bez gagů   a omšelých humorných   situací. Takových není   natočeno zas až moc.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Modrá krev (1995) [TV inscenac...

15:00 - 15:50

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:10 - 16:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

131 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

15:35 - 16:50

11 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Klaus Bauschulte

Bauschulte Klaus

Joe Bishop

Bishop Joe

Naposled navštívené:
Klaus Bauschulte

Bauschulte Klaus

Joe Bishop

Bishop Joe