Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Na prahu temnot

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Near dark je bravurně a   působivě zpracovaný   hororový romantický western,   který potěší příznivce   velmi netradičních pojetí   upírů s rezervou pro jejich   lidskou stránku. Na pozadí   špinavého a krvavého   cestování se v něm odvíjí   milostný příběh, jehož   účastníci překonají i ty   největší překážky a   možná se dočkají i   šťastného konce.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.8.2015
Na prahu nudy
Pokud se upíří tématiky   zhostí ženská, vznikne buď   příšerný   "Twilight" nebo   výrazně drsnější "Na   prahu temnot". Kathryn   Bigelow si od svého   tehdejšího manžela   vypůjčila partičku z   "Vetřelců"   (Baxton, Henriksen. Goldstein)   a natočila extrémně pomalý   snímek o skupině upírů,   kteří zaučují nového   člena, který se však   brání tomu aby z něj upír   vznikl. Pár scén je   slušných, ale jinak se to   šíleně táhne a spíše   nudí.
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Wow
Velmi jsem se začala zajímat   o Billa Paxtona, hlavně   proto, protože jsem ho   viděla poprvé ve   Vetřelcích a hned jsem si ho   jako Hudsona zamilovala. Byla   jsem ale zvědavá na jeho   další herecké počiny. Tak   jsem shlédla právě Near   Dark a byla jsem naprosto   nadšená. Nejen že Bill je   perfektní herec...on je   perfektní upír!!! Já se ho   místy dokonce bála - tak   ďábelsky snad upíra   nezahrál nikdo. Ale co   ostatní herci? Úžas! Lance   Henriksen je nádherně   elegantní veterán (tímto mu   taky blahopřeji k jeho   nedávným narozeninám :) ),   Jenette Goldstein krásně   action (pořád v tom trochu   vidím Vasquezovou, a POZOR   SPOILER! - její smrt v tomto   filmu je taky prakticky   stejná jako ve Vetřelcích -   akorát bez granátu :) ).   Adrian Pasdar taky předvedl   neobyčejný výkon, jeho   zábrany zabíjet jsou   parádně zahrané. Jenny   Wright, do té doby známá   asi jen jako Pinkova fanynka v   The Wall, zde hraje krásnou,   tajemnou, láskyplnou upírku   Mae. Ostatní hrají také   skvěle. Co bych chtěla   tomuto filmu pochválit, tak   je tajemná upíří   westernová atmosféra,   hlavně scéna v baru stojí   za zmínku. Nádherná hudba   Tangerine Dream se s temnými   pláněmi nádherně   doplňují. Ani jednou v   tomhle filmu ale neuslyšíte   slovo upír, ač je to film   právě o nich. Kathryn   Bigelow prostě umí   režírovat! Řeknu to takhle   - pro fandy upírských filmů   je tohle POVINNOST.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

06:25 - 07:15

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

06:00 - 06:50

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:05 - 06:55

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:25 - 06:45

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ken Weston

Weston Ken

Naposled navštívené:
Ken Weston

Weston Ken