Zari
ohodnotit

Masakr na střední škole

Detention

Další název:
Masaker na strednej škole
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
98 minut
„Učitel dějepisu se musí pustit do boje s teroristy, kteří obsadí školu.“

Obsah filmu Masakr na střední škole

 
Bývalý špičkový člen špeciálnych jednotiek Sam Decker (Dolph Lundgren) je dnes učiteľom na azda najtvrdšej strednej škole v Amerike. Jeho žiaci na jeho úsilie niečo ich naučiť, pre niečo ich nadchnúť a k niečomu ich inšpirovať reagujú apaticky, vedú medzi sebou tvrdé osobné spory, obchodujú s drogami... Sam už má toho pomaly, ale isto naozaj dosť, a tak sa rozhodne podať výpoveď. Ešte však musí naposledy dozrieť na najhorších previnilcov, ktorí dnes musia ostať po škole – nanešťastie sa však ukáže, že to bude pekelne drsný trest nielen pre študentov, pretože... Pretože v škole nie sú sami! Skupinke brutálnych zabijakov vedenej nemilosrdným...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Masakr na střední škole >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.4.2020
Když to vezmeme kolem a kolem, tak tento snímek   je na způsob typické 'seagalovky' , jen s tím   rozdílem, že tady nikdo nikoho neunesl. Dolph   Lundgren tu hraje nějakého Sama Deckera, který   patřil mezi nejlepší vojáky v konfliktu v   Bosně. A světe div se, po návratu z války se   stal učitelem tělocviku na Lincoln High School.   No tak dobrá, dejme tomu, i bývalý voják se   musí nějak živit, ale to by se nesměla stát   taková podivnost, že onu školu přepadnou   teroristé. A vlivem toho se začnou dít věci.   Takovýto námět nám připomíná také jinou   hvězdu akčních videofilmů, tentokrát z řad   režisérů. Na počátku 90. let takové náměty   natáčel například Jim Wynorski. V podstatě je   to celé jeho styl. Tento rádoby filmový počin   se tak zařazuje mezi snímky o smrtonosné pasti,   tentokrát ve škole. Absurdnost nezná   slitování a tak tu máme akční podivnost,   která předčí očekávání v tom nejhorším   slova smyslu. Dolph je Dolph, od něj se dá   čekat ledasco, ale když se zaměříme na   samotné žáky, kteří se do toho dostali jenom   proto, že museli být za trest po škole, svou   bojovou zdatností snad předčí i samotného   Dolpha. Podivný děj, podivné dialogy, podivné   situace a jejich řešení, podivný zkrátka   celý film. A protože těch podivností je více   než dost, něco takového skutečně zhlédnout   jen na vlastní nebezpečí. Tímto jakoby jsme se   skutečně vrátili zpět na přelom osmdesátých   a devadesátých let, kdy takových podobných   snímků vznikalo přehršel.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.2.2013
Takovej průměrnej kousek, i když má nejmenší   hodnocení z Lundgrenových filmů. Tak kdysi jsem   to zkoukl a ani jsem nijak otrávený nebyl,   hrálo tam dohromady asi pět lidí celý film :-D   takový C, nebo slabší Béčko no .
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.12.2011
Lundgrenovy filmy mi přijdou ještě o třídu   níž než Van Dammovy. Námět sice trochu jiný   než obvykle, ale zpracování mizerné,   přičemž od jeho filmu jiné ani čekat nelze.  
V pár záběrech v učebně Dolph drží knihu,   tuším že Cliva Cusslera, který mimochodem   napsal předlohy filmů Vyzvednutí Titaniku a   Sahara.
hledaseniki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Masakr na střední škole
Tenhle snímek jsem shlédla hned po té co vyšel   na DVD jestli to bylo v roce 2002 nebo 03 už   nevím, ale jediné co vím, že o čem vlastně   film byl jsem si nevzpomněla týden na to, natož   po 8 letech. Film mi přišel hodně slabý   stejně jako většina Lundgrenových filmů.
Reklama
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Dosť akčný snímok zo strednej školy to totiž   nebol, ale na Lundgrena celkom dosť priemerné   dobré.
Chcelo by to viac bitiek.
satyr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Nebýt v tom filmu tak dobří herci,tak bych dal   1 hvězdu! Je to ztráta času. Ten film nic   neříká,neukazuje problematiku na škole je   úplně na nic!
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2009
tak masakr jo leda tak peněženek  
hrůza nevím jak vám ale mně se   to skoro vůbec nelíbilo ty
4 hvězdy jsou z   nostalgie k Lundgrenovi
Llewelyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.2.2009
:-)
Tak na tenhle srandovní film se rozhodně   vyplatilo čekat do půlnoci. Lundgren jako   učitel tělocviku a dějin byl přesvědčivý   asi jako já učitelem zpěvu. Ta pravá sranda   však začala s příchodem vypatlaných   zabijáků a hrozných amerických   studentů..Hlášky opravdu byly realistické a k   věci, na scénáři se muselo podílet aspoň   pět profesionálů, mám podezření, že další   jejich zakázka byl Pán prstenů...to jsem   ještě nezažil! Ale nejlepší byly potyčky   studentů a nejapných zabijáků. Jak říká   Amthauer o barikádách ze sena, tak silných, že   je neprostřelí salva z automatů, nějaká oheň   plivajáící drtička, chemický sprej nebo   honička na vozíku a motorce...nechybělo ani   morální poučování, emoce, výbuchy, stovky   vystřílených nábojů do prázdna a ani   erotika...takto jsem se nepobavil ani u nejlepší   komedie, byl to opravdu zážitek:-)
Reklama
Ondra44
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2008
Masakr to rozhodně je, především diváka. Z   filmu už od začátku čpí zoufalá snaha o akci   za každou cenu. Film je jen hromádkou nesmyslů,   které možná měly "Dolfimu"   zachránit kariéru nebo spíš konto.
Amthauer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Někdo ztratí dech po šedesátce, Lundgren ho   ztratil už ve čtyřiceti, nehledě na to, že   má nejspíš tak namakaný vrch těla, až ho   nohy sotva vlečou a on se ve své roli veterána   - učitele dějepisu spíše prokulhává chodbami   školy, v níž po něm střílí dementní   chlápci a zlá holka s růžovými vlasy, aby   ochránil ještě dementnější studenty, kteří   ani neví, kdo mezi nimi koho oplodnil (vážně).   Nicméně, střelba ze samopalu kulhající opici   Lundgrena netrefí ani ze dvou metrů, žáci se   ubrání střelbě z pistolí za barikádou ze   slámy a nepřátele vyřídí luky a vozovou   hradbou, přičemž všechny tyto husitské   zbraně seženou v tělocvičně školy (!). Jo, a   ještě tam bude honička invalidního vozíku a   motorky za současného střílení po škole a   léčení postřelené ruky doběla rozžhavenou   tyčí. Kdyby se to aspoň nebralo tak smrtelně   vážně a bylo něco ve stylu kontroverzní   satiry na státní maturity (i když na to by asi   ani Dolphík neměl koule) nebo slasher alá   "Freddie Krueger školníkem - topí dětmi a   směje se!". Jenže ne a proto se ptám -   bylo to opravdu nutné?
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih48246minih48246RocknRolla (2008) 
RocknRolla n
minih7744minih7744Frankenstein (1994) 
Mary Shelley's Frankenstein n
minih43113minih43113Můj oblíbený rok (1982) 
My Favorite Year n
minih36272minih36272O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (1979) [TV inscenace] 
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku n
minih24513minih24513Zelené obzory (1962) 
Zelené obzory n
minih43221minih43221Mimo zákon (2005) 
Edison n
minih59286minih59286Jásón a argonauti / Iásón a argonauti (2000) [TV film] 
Jason and the Argonauts n
minih34299minih34299Přízrak univerzity (2001) 
Tuno negro n
minih112511minih112511This Island Earth (1955) 
This Island Earth n
minih37127minih37127Jak básníci neztrácejí naději (2003) 
Jak básníci neztrácejí naději n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Photos copyright © Nu ImagePhotos copyright © Nu ImagePhotos copyright © Nu ImagePhotos copyright © Nu Image
Reklama