Zari
ohodnotit

Obsah filmu I sette del gruppo selvaggio

 
V okolí městečka Stanton se množí přepadení a loupeže, které má na svědomí skupina lupičů pod vedením bandity Coopera. Vše vyvrcholí znásilněním a zabitím mladé vdovy při loupeži zlata. Představitelé města se rozhodnou konat a jmenují nového šerifa. Šerif Perry je až moc rozvážný a vyšetřování uvízne na mrtvém bodě.

Zatímco zločiny pokračují, do městečka přijíždí pistolník Jeff McNeal, bratr zavražděné vdovy. Zprvu se neshodne se šerifem, ale když je zabit Perryho přítel Dave, oba muži spravedlnosti spojí své síly.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.10.2021
"Sedm z divoké skupiny"
Jeden z nejslabších spaghetti westernů jaký   jsem kdy viděl. Znázornění přestřelek a   zejména rvaček (zde více pěstních soubojů)   je značně primitivní. V některých chvílích   rvačky plné směšných úderů a kopanců   připomínají parodie oblíbené dvojice   Spencer/Hill. Děj příběhu je rovněž hodně   jednoduchý, pomsta mrtvé vdovy, která je   náhodou sestrou zpočátku záhadného   pistolníka. Byl jsem nejvíce zvědavý na svého   oblíbence Gordona Mitchella, ale ten se ukáže   na počátku filmu, dvakrát krátce a teprve v   závěru, kdy režisér volí trochu zbytečně   detaily tváří, má větší prostor. Název   filmu je matoucí, ať jsem počítal sebelépe, k   číslu sedm jsem nedošel. Ale tak už to u   italských žánrových filmů bývá.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama