Zari
ohodnotit

Holka z města

New in Town

Další název:
32 a stále slobodná (SK) / Chilled in Miami
Rok:
2008
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
28.5.2009
„Manažerka, zvyklá na vysoký životní styl, je poslána do zapadlého městečka.“
Popis / Obsah / Info k filmu Holka z města
Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, svá auta a svůj kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde –, aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Holka z města
Atraktivní, sebevědomá a ambiciózní Lucy Hillová pracuje jako manažerka v Miami. Má jasné představy o životě, zbožňuje krásné boty a auta, stejně jako ji přitahuje představa možnosti rychlého kariérního postupu. A tak nezaváhá, když dostane nabídku, aby se postarala o restrukturalizaci potravinářské továrny Munck Foods kdesi na provincii v Minnesotě. Tuší, že splnění tohoto úkolu jí otevírá vytoužené dveře mezi podnikovou smetánku a přibližuje povýšení na dosah ruky. Po příjezdu do zasněženého městečka New Ulm Lucy hned šlápne vedle při jednání s místními lidmi, to nejhorší na ní ale teprve čeká. Co se zdálo jednoduché, najednou potřebuje zkušenosti a velkou dávku odvahy…

Romantickou komedii natočil režisér dánského původu Jonas Elmer, který do hlavní role obsadil známou hereckou hvězdu Renée Zellwegerovou a příběhu ponechal bezmála pohádkové vyznění.

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Holka z města
Romantická komedie Holka z města vypráví pohádkový příběh o osamělé kariéristce z Miami, která najde lásku, přátele, „pravé hodnoty“ a štěstí v zapadákově v mrazivé Minnesotě, kam je firmou vyslána, aby se postarala o restrukturalizaci místní továrny. Dokud film využívá kontrastů mezi naivitou velkoměšťačky se svérázem obyvatel New Ulmu, vcelku baví. Ale jakmile se Lucy adaptuje a zamiluje se do místních lidí, jmenovitě do přitažlivého ovdovělého odboráře Teda, příběh se rázem řídí podle žánrových klišé. – Scenáristé napsali syžet na základě zkušenosti manažerky, která opravdu pracovala v potravinářské firmě v New Ulmu. Místo v Minnesotě se však natáčelo v kanadském Winnipegu. – Snímkem v USA debutuje dánský režisér Jonas Elmer (nar. 1966).
–ivp-, Filmový přehled 2009/6


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Holka z města
Romantickou komedii Holka z města (New in Town) přináší režisér Jonas Elmer. Lucy Hill (představí se Renée Zellweger) je zvyklá na svůj životní styl v Miamy. Jednoho dne je vyslána do malého městečka kde má přeorganizovat malý podnik. Nikdo ji tu ze začátku moc nevítá, ale postupem času se to zlepšuje a Lucy se v městečku zabydlí. Vše je fajn až do chvíle, kdy dostane příkaz, aby podnik uzavřela. Tím by přislo mnoho místních lidé o práci. Lucy už není tak rázná jako dřív a proto drží s místnímy. Podaří se jí zachránit městečko?


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama