Zari
ohodnotit

Holka s prknem

Chalet Girl

Další název:
Popoluška na snowboarde (SK)
Rok:
2011
Délka:
96 minut
„Kim znovu objevuje kouzlo snowboardingu a s ním úplně nový svět.“
Popis / Obsah / Info k filmu Holka s prknem
Kim je hvězda Anglie na skateboardu. Pak zažije autohavárii, při které zemře její máma. Nějakou dobu živoří s tátou, který propadl apatii. Ale peníze docházejí, a Kim dostane skvělou nabídku na práci v Rakouských Alpách. Jde o udržování chaty pro zbohatlíky z Anglie. Začátky jsou těžké, ale Kim si poradí a získává si přátele. Ti ji lákají na snowboard, a jí to jde výborně, až na skoky... (připomínají havárii matky). Ale nakonec i to překoná. Oddechová romantická polokomedie. Felicity Jones = nastupující generace britských hereček spolu s Emily Blunt.


Autor: eduardf

Popis / Obsah / Info k filmu Holka s prknem
Kim kdysi bývala nadějnou skateboardistkou, která vyhrávala soutěže, po tragické smrti matky se však stáhla do ústraní. Nyní se místo závodění snaží uživit sebe i otce, který po smrti ženy propadl apatii. Pak se ale na Kim usměje štěstí, má možnost pracovat na luxusní soukromé horské chatě v rakouských Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plného prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví znovu snowboarding a s ním úplně nový svět. Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou možnost vyhrát 25 000 dolarů. Jenže nejdřív musí překonat své nejhlubší obavy, kdy ve chvílích, kdy má na snowboardu skočit, vidí havárii své maminky. A také musí zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Holka s prknem
Ako sa vydať za miliardára. Krásna Kim Matthewsová kedysi bývala šampiónkou v skateboardingu, v súčasnosti však griluje hamburgery a snaží sa uživiť seba a svojho otca. Čoskoro sa na ňu usmeje šťastie v podobe práce v luxusnej horskej chate v Alpách. Kim je spočiatku zmätená bizarnosťou nóbl sveta, ktorý je plný prvotriedneho šampanského, majestátnych hôr a po pás hlbokého prašanu. Potom ale objaví snowboarding a s ním úplne nový svet. Ukáže sa, že Kim je prirodzený talent, a tak začne čoskoro trénovať na súťaž organizovanú pri príležitosti ukončenia sezóny. Má jedinečnú príležitosť vyhrať poriadnu sumu peňazí. Lenže predtým, než sa znovu stane šampiónkou, musí prekonať svoje obavy a tiež zistiť, ako sa veci majú s Jonnym, sympatickým ale nedostupným synom jej šéfa.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - O korálových vílách (1983) [TV...

06:35 - 07:05

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:40 - 07:30

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:50 - 07:20

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Reginald Le Borg

Le Borg Reginald

Tomáš Jáchim

Jáchim Tomáš

Naposled navštívené:
Reginald Le Borg

Le Borg Reginald

Tomáš Jáchim

Jáchim Tomáš