Zari
ohodnotit

Hněv Titánů

Wrath of the Titans

Další název:
Hnev titanov (SK); Clash of the Titans 2
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
29.3.2012
„Zažij hněv.“
Popis / Obsah / Info k filmu Hněv Titánů
Deset let poté, co porazil hrozného Krakena, se Diův syn, polobůh Perseus, snaží žít poklidným životem. Po smrti své ženy vychovává desetiletého syna Helia, bydlí na ostrově a rybaří. Netuší, že mezitím řádí mezi bohy a Titány boj o nadvládu. Bohové totiž přišli o oddanost lidí, ztrácejí nesmrtelnost a také kontrolu nad uvězněnými Titány a jejich krutým vůdcem Kronosem. Je to otec Dia, Háda a Poseidona, ti ho před dávnými léty zbavili vlády a uvrhli ho do vězení v propasti Tartaros hluboko v podsvětí. Síla a moc Titánů stále roste, zato Diova božská moc slábne. Hádes a Diův božský syn Arés se dohodnou s Kronem na zajetí Dia a zabijí Poseidona. S pomocí královny Andromedy, Poseidonova polobožského syna Argenora a padlého boha Hefaista se Perseus vydává na zrádnou a nebezpečnou výpravu do podsvětí, aby osvobodil Dia, přemohl Titány a zachránil tak celé lidstvo.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hněv Titánů
Deset let po tom, co hrdinně porazil obrovského Krakena, se Perseus, polobůh a Diův syn, snaží vést klidný život jako vesnický rybář a otec desetiletého syna Helia. Mezitím zuří boj o moc mezi bohy a titány. Bohové jsou nebezpečně oslabeni nedostatkem oddanosti lidí. Ztrácejí kontrolu nad uvězněnými titány a jejich hrůzu nahánějícím vůdcem Kronem, otcem dlouho vládnoucích bratrů Dia, Hada a Poseidona. Tento triumvirát přemohl svého mocného otce už dávno a nechal ho hnít v ponuré, bezedné propasti Tartaru – vězení, které leží hluboko v podsvětí. Perseus nemůže ignorovat volání spravedlnosti, když se Hades a Diův božský syn Ares (Edgar Ramírez) dohodnou s Kronem na zajetí Dia. Síla a moc titánů je stále větší, zato Diovi jeho božská síla dochází a na zemi se rozpoutá peklo. S pomocí královny Andromedy (Rosamund Pike), Poseidonova polobožského syna Argenora (Toby Kebbell) a padlého boha Hefaista (Bill Nighy) se Perseus vydává na zrádnou a nebezpečnou výpravu do podsvětí, aby osvobodil Dia, přemohl titány a zachránil tak celé lidstvo.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hněv Titánů
Polobůh Perseus ve filmu Souboj titánů (FP 6/2010) zabil Medúzu, porazil Krakena, zvolil si pozemský život a slíbil, že se vyhne dalšímu násilí. - V dobrodružné fantasy Hněv Titánů se ovdovělý Perseus stará o synka a pokojně se věnuje rybolovu. Když ho navštíví božský otec s prosbou o pomoc, neboť se Tartaros hroutí, zapuzený Kronos nabývá na síle, světu hrozí zkáza a bohům smrt, odejde s nepořízenou. Nicméně další dny hrdinu donutí, aby se o záchranu světa pokusil a aby si ujasnil i vztah k otci. S Poseidonovým synem Agénorem a s královnou Andromédou se vydají do Tartaru, kde Perseův poloviční bratr, bůh války Arés, a bůh podsvětí Hádés vězní Dia... - Snímek režiséra Jonathana Liebesmana (nar. 1976) se bohužel odehrává v duchu předcházejícího filmu; ani sebelepší efekty a triky, ani hvězdné obsazení nemohou zachránit hloupý nelogický příběh, v němž scénáristé neuctivě a bez zábran přetvořili bájné hrdiny i antickou mytologii.
-kat- , Filmový přehled 2012/6


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Souboj Titánů (2010)

 Souboj Titánů (2010)
Souboj Titánů n
Clash of the Titans
Žánr: dobrodružný / akční / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

21:40 - 22:40

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Kaskadérky

21:50 - 22:55

7 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

21:45 - 22:20

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

21:45 - 22:55

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Anne Consigny

Consigny Anne

Naposled navštívené:
Anne Consigny

Consigny Anne