Duben
ohodnotit

DOA: Na život a na smrt

DOA: Dead or Alive

Rok:
2006
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
5.10.2006
„Filmová adaptace nejprodávanější videohry ze série DEAD OR ALIVE.“

Komentáře k filmu DOA: Na život a na smrt

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2013
"Za co, Corey Yuene, za co..."
... ses k tomuhle zaprodal?   Předrátovanou blbost se   stupidním příběhem od   absolutního dna dělí jen   příjemná podívaná na   hezký kočky.
Jak mohl   choreograf "téměř   reálného:)" Kurýra   natočit film se souboji, kde   (hezký) trubky na drátech   dělaj buď věci, který jim   divák neuvěří, nebo věci,   který by machři zvládli i   bez drátů? Corey Yuene,   PROČ?!?!
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Tak tady nevím jak   hodnotit,správně bych měl   dát počet nejvyšší,   neboť, nenudil jsem se,   nepřejížděl scény,   vydržel až do konce, ani   jednou se nepodíval kdy už   bude konec a dost se nasmál.   A také je možné, že se na   to ještě někdy v budoucnu   podívám. Efekty byly také   fajn. Jenže dát takové   pitomosti dobré hodnocení   prostě nemohu. A tak dávám   50%, ale těch slabších.   061120017632/0
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2016
Vizuální videoklipová   mlátička jak z manga komiksu   plná barev, efektů,   bojových umění a sexy   děvčat. Nic víc, nic míň.   Dějství je hodně   zkratkovité a těžko říci   jestli to není na škodu. O   plynulosti tedy nemůže být   řeč. Příběh je tak velice   tristní a to s atmosférou,   jakoby to bylo točeno na   zakázku MTV. Na celém   konceptu je zkrátka znát,   že se jedná o zpracování   videohry v celém svém   herním spektru. Snímek není   ani tak zdaleka dobrý, jak by   mohl být, ale je zábavný,   což je nejdůležitější.   Letní akční popkornová   legrácka bez složitého   děje a to postačí.
Justik66
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2008
Bojové scény nic moc,   příběh taky o ničem,   jediné co stojí za   podívání jsou moooc pěkný   ženský... Justik66
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.12.2023
Jediný na co se nechá koukat   jsou ty holky jinak akční   scény směšné a umělé na   každém kroku a do toho   E.Roberts to už byla jasná   záruka slátaniny,ale holkám   to slušelo.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Nenáročná podívaná   inspirující se konzolovou   bojovou hrou, ve kterém jsou   hlavní ozdoby krásné,   spoře oděné ženy.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Celkem zábavná blbina. Pokud   přistoupíte na fakt, že   film se nebere vůbec vážně   a taky to, že to je   neskutečná ptákovina budete   se možná i bavit. Celkově   je film jen jákasi   fetišistická podívaná na   polonahé dívky, které se   snaží předádět karate. Je   to taková kombinace Charlieho   andílků a Mortal Kombatu   takže pokud vám tyto filmy   nevadí budete se bavit.
thejduk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2014
Jsou to sice ženy. ale jejich   znalosti bojových umění z   nich dělají smrticí stroje,   ale pro film nejsou. Bojové   scény, to je jediné, na co   se dá v tomhle snímku   dívat, kromě minimálně   oděných žen. Já mám   raději macatější a ty by   se v těchhle filmech   neuživily a tak mne tento   film vůbec neuspokojil a tím   pro tenhle film skončil.
AGAMEMNON
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2007
Klasický příklad filmu, kdy   je forma důležitější než   obsah, nejde tady o žádné   moudrosti, hledání pravdy a   podobný hovadiny, scénář   slouží jenom k tomu, aby si   postavy mohli dát co nejvíc   do čuně. Konečně Eric   Roberts, po dlouhé době   hraje v něčem, co lze   označit jako film, jen   škoda, že je ho tam tak   málo, hlavní buchty jsou   dobře vybraný, nevypadají   zle, sice mám rád   prsatější baby, ale co   naplat, přece jenom by jim to   překáželo, i když taková   Halina Pawlowská coby jedna z   hrdinek, by taky měla co do   sebe. Fakt paráda.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2014
I přes hezké obsazení mě   na tenhle snímek přivedla   až „srdeční   záležitost“ v jednom   čísle asi radši   nejmenovaného filmového   měsíčníku.. Tak hezky se   tam o něm mluvilo a...autor   měl pravdu.
V české   verzi nicneříkající   zkratka Doa mi nedovolila si   film spojit s konzolovým   hitem Dead or Alive, který   jsem...nikdy nehrál. Ale ono   to vlastně vůbec nevadí.   Netuším, jestli zde   vyskytující se postavy jsou   převzaty ze hry, jestli   používají podobné způsoby   boje a jestli je ten ostrov   stejný jako ve hře. A je mi   to srdečně u řiti. Není to   totiž důležité. Je mi taky   úplně jedno, kolik toho   zvládly hlavní herci sami,   kolik kaskadéři a co jsou   jenom CGI triky. Důležitý   je, že to funguje.
Pokud nehledáte   příběh, ten je totiž   notně debilni (hlavní   zápletka, ne tolik důvody   jednotlivých účastníků).   Už samotné představení   hlavních hrdinek je   náležitě adrenalinové,   akční a sexy. A s tímhle   mottem pracují tvůrci celý   film. Bylo to teď trošku   drsnější? Tak si dáme   třeba turnájek v plážovém   volejbalu. V bikinach   pochopitelně. A pak zase   přitvrdíme. Odlehčíme   situaci nějakou hláškou,   vtípkem a pak pokračujeme v   akci. Sem-tam vložíme   střípek do mozaiky   debilního příběhu, ale   tak, aby si ho divák ani   nemusel všímat, pokud nechce   (nechci! :-D ) Samozřejmě   kromě finále, to můj   výslednej dojem maličko   zhoršilo ale poslední scéna   pak navnadila na další   možné pkračování,   které...asi už nikdy   nevznikne, ale to zas tak   nevadí.
Jinak po   stránce sexistické u mě   vítězí Devon Aoki, Holly   Valance je sice nádherná   baba, ale zde je ke své   škodě příliš namalovaná.   Hezké Sarah Carter pak chybí   charisma (a vkus na chlapy;-)   ) a Natassii Malthe pak   možná větší prostor,   Jaime Pressley se mi potom   nikdy nelíbila a platí to i   zde.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Ženy v akci
Tak trochu jiný akční   nářez podobný Mortal   Kombatu ale v ženském   obsazení. Film je podle   známé hry a objeví se tu   dost akčních bitek. Styl   filmu odkazuje na hru. A   postavy jsou sympatické.   Skvělá byla i energická   hudba a exotické prostředí.   V roli záporáka se   představí Eric Roberts. Za   mě povedená mlátička.
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.11.2007
Taková povedená reklama na   krásná ženská těla a   přitom se ve skutečnosti   jedná o přihlouplou   boxovačku bez děje. Jenomže   tyto krásné hrdinky v sobě   mají šťávu a hlavně ony   posouvají tento film o kousek   dál. Dokáží opeprnit   každou akční scénu a   svými ladnými pohyby   dotváří zábavnou   atmosféru, tudíž se u DOA   člověk nenudí. Škoda toho   bezduchého děje a téměř   přiblblého pojetí celého   filmu - kromě sexy kočiček   a povedené akční stránky,   zde není k nalezení skoro   nic.
mikee
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Musím suše konstatovat , že   ke koukatelnému filmu   nestačí jenom hezké   bojovnice , které se umí   celkem dobře hýbat , kopat   kolem sebe a ukazovat při tom   svoje vnady , ale i trocha   toho jak režijního ,   scénáristického , tak i   hereckého umění a toho se   mi v tomto případě   nedostává. 20%
vampyer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Skvela akcia, film skor pre   milovnikov hot girls a   bojoveho umenia. Je tam aj   nieco pre damy, dobre   vypracovani chlapi, ale tie,   ktore nebavi tento typ filmov   - v style Mortal Kombat, tak   sa nemaju na co velmi pozerat.   V podstate ide o to, ze dobro   vyhra nad zlom ako vzdy. Su tu   aj sceny, nad ktorymi som sa   zasmiala. A skvela hudba popri   bojovom umeni. u mna 8/10 -   84%
frenky
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Docela dobra podivana na   kočičky ktere pobiheji sem a   tam a furt se s nekim, perou.   Dej je dost o nicem takze   radim vypnout mozek a jen se   tak divat.
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Musim uznat že velké plus na   tom maj ty překrásný   kočky,jinak je film až moc   přehnanej,ale těch 7/10 jsem   nedal za ty holky on ten film   je fakt dobrej.
mirhasik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Výborná akční bezmozková   mlatička s krásnými   dívkami a naprosto   okleštěná o jakýkoli   náznak příběhu, děje či   napětí. I přesto - nebo   právě proto - se musí   líbit všem fandům žánru.   film spíš připomíná   videoklip, který ne a ne   skončit a vy si ani   nepřejete, aby skončil
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Taková lehce přehnaná   podívaná plná všelijakých   soubojů a krásných holek   (dve znich spolu dokonce   leží v posteli,už sem   myslel že k nečemu   dojde,škoda).O nic jiného tu   vlastně ani nejde ale pusobí   to v pohodě.Nic složitýho v   tom nelze hledat.Je to jen o   atraktivitě   (prostředí,ženských   představitelek a bitek)!
Lateef
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Sexy girls v tupé adaptaci počítačové mlátičky.
Naprosto nudná záležitost,   nulový příběh, souboje   jakžtakž, ale divně   sestříhané, hlavní roli   hrají kilometry pomocných   lan a jiná bezpečnostní   zařízení. Postavy   směšné, plastické a   úplně nereálné. Z   bojovníků mě nezaujal   nikdo, snad jen do očí   bijící tupost Basse(Kevin   Nash). Tohle se opravdu   nepovedlo a tak si stále moc   přeju, aby na scénu   konečně dorazila arénovka   Tekken, aby to Eddy Gordo   trochu roztancoval a aby   Marduk poslal jednou ranou   Dead or Alive na věčnost...
ja.rebel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Naprosto nenáročný,   odpočinkový film. Nic Vám   sice nedá, ale celou dobu   máte možnost sledovat   čtyři krásky v akci.   Pánové, vřele doporučuji.   Dost nepovedený Mortal   Kombat, ale mne docela   pobavil.
yakub
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2007
:-)
Docela oddechovka na   odpoledne. Takovy Mortal   Kombat s hezkyma zenskyma :))   minimalni dej, hlavne hodne   bojovych scen..
radonin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2008
tento film je určitě bohatý   na bojové scény.
ale   to je asi vše.místy   nudné,příběh nic moc
a obsazení neí také   překvapující.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih45718minih45718Jednotka Uro (2006) 
Uro n
minih79851minih79851Texaský kat (2011) 
Texas Killing Fields n
minih19374minih19374Soudce Dredd (1995) 
Judge Dredd n
minih7799minih7799Funebrák (1932) 
Funebrák n
minih100861minih100861Kouzelná noc (1994) [TV inscenace] 
Kouzelná noc n
minih39950minih39950Krvavé stopy (2004) 
Shallow Ground n
minih10195minih10195Když ženy ztratily oháňku (1972) 
Quando le donne persero la coda n
minih157310minih1573101922 (2017) 
1922 n
minih9743minih9743Johnny Mnemonic (1995) 
Johnny Mnemonic n
minih11777minih11777Mafián (1996) 
Gotti n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:10 - 04:45

106 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Za brouky na stromy

03:50 - 04:20

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:50 - 04:50

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:00 - 04:00

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764352
Plakátů: 376796
Obsahů a biografií: 178338

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10