Duben
ohodnotit

Čarodějův učeň

The Sorcerer's Apprentice

Další název:
Čarodejov učeň
Rok:
2010
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
19.8.2010
„Nejlepší džob všech dob.“

Komentáře k filmu Čarodějův učeň

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 52
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2013
Velmi dobře zpracovaný   snímek se spoustou efektů a   i občasnými legráckami.   Kdyby šlo o jiný žánr,   šel bych jistě o hvězdu   výš. Zcela jistě se na film   ještě někdy mrknu.   2011120210234/10902
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2014
Vizuálně hodně zdařilý   film se spoustou líbivých   efektů a přehršlí   (prahoušlí, jak by řekla   moje babička) vtipných   průpovídek. Samotný   příběh sice dost   pokulhává, ale čarodějovi   777. kategorie N. Cagemu to   seklo i v 350 roků starém   kabátci a s urousaným   hárem.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Ok....už si začínám zvykat   na Cageovy filmy poslední   doby...co to zas bylo?   neříkám, že je film   úplně špatný, ale   potenciál byl mnohem   větší: výborní herci,   zajímavý námět...ale to   zpracování...ojojoj...mladý   protějšek hlavního hrdiny   jako punker? to už jsme snad   překonali, ne?

Ač jsem film dokoukala a   nenudila se nijak zvlášť,   přesto musím konstatovat,   že má více než jedno   slabé a hluché místo a   svůj potenciál nenaplňuje,   ba přímo šablonovitě   následuje všechny   předchozí diseyovky, a   nesnaží se ani o špetku   invence. Na druhou stranu -   vizuálně standardně   perfektní.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Nicolas Cage je hodně   "cool", on a Alfred   Molina si vyloženě role   užívali. Film je nabitý   spoustou efektů, které se   objevují tak nějak   mimochodem, příběh je plný   nápadů, inteligentních   vtipů, Monica Bellucci se   objeví v podstatě jen na   začátku a na konci...tak   proč se mi to vlastně moc   nelíbilo? Jo, vím, kvůli   Jay Baruchelovi, ten mě tam   fakt štval.Hezký ksichtík   to nebyl, inteligentní ano,   ale štval mě, hlavně jak   pořád kňoural, takže   velké mínus pro celý film,   alespoň pro mě.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2011
Co tomuto fantasy filmu   nejvíce škodí? Určitě je   to trapný hollywoodský   scénář plný klišé   rozhovorů a zápletek.   Ohromí vás zvláštní   efekty, pár vtipných   hlášek a tentokrát nezklame   ani Nicolas Cage. Nehraje tu   lidskou trosku, která   zachrání svět anebo   newyorská dvojčata. Vždy,   když přijdou v Hollywoodu na   nějaký skvělý film, měli   by vyvěsit prapory. Zatím   stožáry zůstávají   neošoupány.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Co se týče efektů - neměly   chybu.
Děj se mi také   docela líbil.
Herecké   obsazení je v poho, snad   kromě J.Baruchela.Jeho role   se moc nelíbila.
Lienocka22
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.10.2010
Konečne som si pozrela jeden   z najnovších amerických   výtvorov, no čakala som   niečo omnoho lepšie. Je to   priemerná fantasy   "komédia", ktorá   sa snaží svoje nedostatky   zakryť "vtipnými",   ale väčšinou trápnymi   výrokmi alebo scénkami, ako   napríklad "upratovacia   scénka". Obsadenie bolo   slušné, ale žiaľ len to   nestačí ...
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2011
ČARODĚJŮV UČEŇ

Podle všech informací se   mělo jednat o film   inspirovaný kreslenou   groteskou Mickyho Mouse   Fantazie. A tak je to všechno   potřeba brát. Je to hraný   film inspirovaný pohádkou,   čili co z toho mohlo vzejít   jiného jež moderní   pohádka. A jako taková byla   povedená. Kdo čekal akční   thriller musel být nutně   zklamán, ale jinak si   myslím, že to zase nebylo   až tak zlé. Nicolas Cage   hrál dobře podle svého   osvědčeného standartu, i   hlavní hrdina se mi náhodou   docela líbil – jeho naivita   byla do této role přesná.   Možná jsem čekala trochu   více kouzel a triků, ale to   jediné mně zklamalo. Jinak   šlo o slušný průměr,   dívat se na to dá za   nějaký čas i opakovaně.
georginaa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2010
Docela zajímavě pojaté ve   velkoměstě spojené s   minulostí, čaroděj hledá   pomoc u malého chlapce, na   kterého čeká plno let, aby   ho naučil kouzla, který   můžou zachránit svět proti   zlým čarodějům. Cage to   zahrál skvěle, v jeho   výrazu bych mu i kolikrát   věřila, že umí čarovat   :-)
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2012
Až moc slabý děj, herecké   výkony, jedině efekty jsou   výborné. Obsazení herců je   dobré, ale výkony   jednotlivců nejsou slibné.   Konec je moc urychlený, jako   by filmaři neměli peníze.   Tenhle film je nic moc.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Tenhle film jsem viděl pár   dní před Honem na   čarodějnice. Musím říct,   že tohle je vtipné,   parádně akční a užije si   to každý bez rozdílu věku.   Skvělý byl i rozjezd, děj   byl svižný a Cage a Molina   jako hlavní nepčátelé se   skvěle doplňovali. Efekty   jsou také povedené.   Scénář je výborně   napsaný a celé je to dost   dobře zrežírované. A Jay   Baruchel mi zas tolik nevadil.   Povedený odpočinkový   filmík.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2011
Zajímavý a celkem pohodový   a příjemný filmík. Trošku   mi jen scházela nějaká   dezorintace čarodějů,   kteří byli 1000 let   zavření v   "panence".Zajímavos   t kouzlení, učení se a   propletení s moderní dobou a   vědou se mi líbila, ale   přikláním se k názoru, že   hlavní představitel Dave   (Baruchel) mi sem příliš   nezapadl. Jinak celkové   pojetí filmu hodnotím jako   celkem zdařilé.
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2018
║Rozpočet   $150miliónov║Tržby USA   $63,150,991║Tržby   Celosvetovo $215,283,603 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,270,388 //počet   predaných kusov 438,480║   Tržby za predaj DVD v USA   $24,978,706 //počet   predaných kusov 1,202,975 ║   Rutinérska réžia a   rutinérske herectvo Nicolasa   Cage, príbeh ničím   prekvapujúci, tak ako tomu   bolo u   Merlinovského/Bruckheimerovho   Kráľa Artuša, občas   nejaký ten vtíp, triky újdu   ale neohromia, nejaké to   osvieženie aspoň prinesie   dvojica nováčikov neokukaný   "motáčik" Jay   Baruchel a sympatická Teresa   Palmer(nová Naomi Watts),   škoda že nemali skoro čo   zaujímavé hrať. /videl v   kine: 50%/
goranchorvat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Promarněná šance
Vše to vypadalo úžasně   předvídatelný ale chytlavý   námět,záštita   J.Bruc.,slušné obsazení, a   skvělý úvod. Jenže to by   to nesměl režírovat   Turteltaub, tomu se podařilo   skvěle nabíhající zábavu   se spoustou potencionálu,   rozpliznout v nesourodou   sérii na sebe   nenavazujících scén, ale   hlavně žánrů. A tak místo   zábavného učení nového   čaroděje, neustále   odbíháme k laciné love   story nesympatického   hlavního hrdiny,a řadě   zbytečných dialogů. Film se   snaží asi 4x během   stopáže nastartovat zpět k   dobrému úvodu, ale vždy   když se to povede přichází   nesmyslný dějový kolaps.   Cage jako rocková hvězda je   cool, a to je tak vše co si   budu za pár týdnů z tohoto   snímku pamatovat. Škoda tady   to mohla být hitovka.
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.3.2011
Carodejov trapas
Obrovske sklamanie.Zaujimavy   namet, slusni herci a skuseny   reziser.Da sa vobec nieco   pokazit?Ale samozrejme, ze   ano.Rezia a scenar   podpriemerne,herecke vykony   prazdne
ako vykradnute   hrobky v pyramidach.Nemalo to   hlavu ani patu.Ani efekty, na   ktore som sa tesil ma   nedokazali usadit do   kresla.Jedine publikum, ktore   moze byt z filmu nadsene je   mlada generacia vo veku 5-15   rokov, a ak je cely film   miereny cisto na nu, tak sa   reziserovi omluvim.
PS:Monica Belluci plni vo   filmoch v poslednej dobe len   ozdobnu funkciu, co je skoda a   vzhladom k neuprosnemu casu uz   ani to dlho nepotrva :(
charlie1612
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Je jasné, že cílovou   skupinou tohoto fantazy filmu   jsou teenageři. Jedná se o   klasický boj dobra a zla   táhnoucí se staletími až   dospěl do současnosti,   doplněný o povedené efekty.   Děj svedl dohromady poněkud   odlišné postavy, nicméně   vyvrcholil celkem   očekávaným happy-endem.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Film musím to hodnotit s   přihlédnutím, že se jedná   o film pro děti. V tom   případě je to celkem   slušná kouzelnická akce a   taškařice. Létají zde   modré koule, ocelový draci a   podobné kousky. Škoda, že   první půle filmu výrazně   lepší než ta druhá.
Yontalcar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2010
Zbožňuju fantasy filmy a   tenhle vyniká především   tím, že je zasazen do   součastnosti, což trochu   vybočuje ze zavedených   standardů. Efekty jsou   úžasné a občas i   nápadité o tom není sporu,   ale co mě hodně mrzí je ta   předvídatelnost jak celý   příběh   "skončí". Žádná   složitá zápletka ani   opravdový zvrat. Prostě   klasická americká   odreagovačka. A vlastně,   proč ne? I filmy takového   typu jsou občas zapotřebí.
Addams
Hodnocení:
Přidáno: 10.11.2023
Preklad názvu
Preklad názvu
Aký   hlupák prekladal názov filmu   do slovenčiny ? Slovo   "Čarodej" v   slovenčine neexistuje !!!
Krupe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Jay Baruchel nebyl vtipný,   jen se o to velmi, skoro až   překotně a nepřirozeně   snažil. Film je z toho   slabšího soudku. Mrzí mě   to, docela hodně jsem od něj   očekával, už kvůli   Nicolasi, ale scvrklo se to na   jedno velké máchání rukama   a toť vše.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.5.2017
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   srovnání s českou   animovanou pohádkou stejného   názvu. Pohádka je   strašidelná a   zapamatovatelná, film nudný   a není důvod si ho ukládat   do paměti.
ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 17.1.2011
Nicolas Cage a jeho kamarád   režisér J. Turteltaub   natočili takové třetí   pokračování Lovců   pokladů.Mezitím než padla   poslední klapka Nicolase   trochu učesali a on si   střihnul podobnou roli v Honu   na čarodějnice.Pak přišel   Jerry/producent tohoto   filmu/,oběma vysypal na stůl   pár milionů a všichni se   zase v dobrém rozešli..No a   spokojeni mohou být i   ostatní herci-hlavně   neustále koktající a   zajíkající se merlinovec J.   Baruchel,střihač,který vše   z alespoň nadějně   vypadajících digitálně   dotvořených scén udělal   teda pořádný guláš a   scénaristé/byli na to   TŘI!!!/.A pak,že se peníze   mrhají pouze ve státním   sektoru..
hlavsa5
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Na tenhle film jsem se   těšil... a byl jsem na 99 %   zklamán. Triky nevybočily z   průměru a herecké výkony   jsou průměrné. Jediná   dobrá věc na tomhle filmu je   ten nápad. Je to dobrá   nenáročná oddychovka pro   rodinu večer u kafe.
meduska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Tento film pro celou rodinu je   nabitý triky, dobrou hudbou,   napětím i legrací. Nicolas   Cage i Alfred Molina(kterého   si mimo jiné pamatuji ze   Spidermana 2) své role   zahráli fakt dobře. Celkový   dojem 80%
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Co tu furt řešíte,když se   vám to nelíbí tak na to   nekoukejte a nic tu   nepište,ještě jste prd   viděli a hodnotíte.Pro mě   to bylo extra třída s   hvězdným obsazením,a ty   efekty přímo boží,jestli   toto už vám nevoní tak   opravdu se na filmy   nedívejte,zapněte si   počítače a koukejte a   hrejte na ty trapné hry   ,které jsou furt   dookola.Bohovský film,ať se   dále pořád točí tyhle   filmy aspoň je o zábavu   postarané,a tu jsem si užil   vskutku dost.
Warrior7
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Film byl zpočátku dobře   definovaný. Dějová   zápletka byla sice dobře   čitelná ale vcelku solidní,   tudíž se člověk těšil,   co příjde. Volba starých   mazáků N. Cage a A. Moliny   byla perfektní, ovšem   hlavní postava mi vůbec   nesedla. J. Baruchel se sice   snažil, ale nebylo to   dostatečné. Kdyby tam   dosadili Shiu LaBeouf z   Transofmers, bylo by to mnohem   lepší. Efekty jsou vcelku   slušné - na to, že film   neměl takový rozpočet jako   Avatar. Líbí se mi, že jsou   kouzla zasazeny do reálného   světa. Třeba kouzlo jak   přeměnit Felicii na Ferrari   by se mi docela hodilo :D Co   mě docela dost mrzí je   konec. Děj nabral tak rychlý   spád, že během posledních   10 minut bylo v podstatě po   všem. Nevidím to tak černě   jako někteří přede mnou.   Není to nějaký propadák.   Je to dobrý film na   odreagování se.
DoubecekJan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.3.2011
Velké zklamání
Nemohu říci nic jiného   než, že tento film je pro   mě jedno velké zklamání.   Velice jsem se na něj těšil   a pak takova ošklivost a k   tomu přidám jejich smysl pro   humor, kterého je v každé   minutě kopa :(
dreamerCZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Cage umí, co se výběru   rolí i co se vlastního   výkonu v nich, šlápnout   pořádně vedle. Tady to   naštěstí není ten případ   a film je hodně povedený.   Fakt se mi to líbilo.   Bohužel obsazení Baruchela   dobrá volba nebyla protože   ten ať dělá co dělá   pořád vypadá jako   retardovaný idiot :( A v   české verzi navíc tahle   chyba je ještě umocněna   tím uječeným kreténem   Holánem a vzniká tím   vražedná kombinace a ta   postava si zaslouží umřít   pokud možno před titulkama.
azenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2011
Film mi přijde nápaditý a   vtipný, Nicolas Cage   legrační, a celkově je to   docela záživná podívaná.   Akční scéna hned na   začátku, moderní   prostředí i hudba...prostě   "not bad". :-)
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.9.2010
Jay Baruchel byl fakt vtipný.   Film je opravdu spíš taková   oddechovka, ale má prvky   komedie a fantasie a to je pro   mě naprosto úžasné   spojení. Film sice není   žádná pecka, ale u mě   spokojenost.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2010
Některá hodnocení mě   opravdu zarážejí, protože   já osobně jsem byla s filmem   hodně spokojena. Dobré   efekty, dobré herecké   obsazení a hlavně naprosto   úžasný nápad! Je to   taková milá oddechovka a   navíc i docela vtipná.   Chápu, že mnoho lidí, ale   bylo zklamáno, podle mě asi   hlavně kvůli velké   reklamě. Také jsem asi   čekala něco jiného, ale   přeci jen hodnotím na 80% a   to s úsměvem na rtech.
Kaaza
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2011
Achjo. Bohužel už to nejsou   ty filmy s dějem, ty známé   Nicolasovky. Lituji Nicolase   Cageho že tu roli vůbec kdy   příjmul, aby se kouzla   smíchávala s vědou to jsem   ještě neviděl a ani   neslyšel. Proboha za co 8/10,   děj pětiminutovej,   ohranej... strašný, ten je   skoro k zapamatování. Herci   slavní žádní (kromě   Cageho). Efekty, Zvukouvé:   pokud jsem slyšel 3 melodie   tak to je hodně, Grafické:   takové ty obyčejné co bych   dokázal snad udělat i já   (oheň, vodá a nějaká ta   vnitřní energii). Dávám   6/10* a to můžou být   ještě rádi, že tak
viana
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.8.2010
ČARODĚJŮV UČEŇ
Jak jsem se na film už rok   těšila,tak mě   zklamal...patří do   sedmdesátých nebo   osmdesátých let,kdy by jsme   byli vykulený,jak čaroděj   létá na oživlém plechovém   orlu,hází plazmovou   koulí,udělá ohňovou   zem...největší trapárna   byla oživlá   košťata!!Nicolasovi to   slušelo,což o to,ale   poslední dobou hraje jenom   obličejem,víc   nezvládne,nebo co...
xxlch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.6.2014
Celý filmík je postaven na   trikovém základu a to hodně   dobře.Pokud mám todle dílko   doporučit,pak   komukolivěk,kdo rád kouká   na fantasy a na N.Cage   obzvláště.
ergotoxin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Další záchrana světa před špatně definovaným zlem
Na tenhle film jsem se   těšil, koneckonců   reprezentuje žánr urban   fantasy, který je na plátně   reprezentován poměrně   slabě. Bohužel musím   konstatovat, že jsem čekal   víc, ale i tak jsem se dobře   bavil.

Film   měl rozhodně pěkné a   nápadité efekty (maďarská   zrcadlová past) a oddechový   humor. Bohužel až příliš   oddechový byl i jednoduchý   příběh a kýčovitá   zápletka. Psychologie postav   také nemá hlavu a patu,   například motivace Morgany   mi opravdu není jasná.

Zkrátka od filmu   o čarodějích bych   očekával trošku větší   intelektuální náboj. Na   druhou stranu ale jako   odpočinková-popkornová   podívaná to šlo.
korbelludek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.12.2010
Promarněných 109 min
Další slátanina ve stylu   Percy Jackson,přijde mi,že   je vždy určité období,kdy   vznikají takové tématicky   jednostejné filmy. Na to,že   Cage už nehrál v dobrém   filmu leta jsem si zvyk,takže   krom několika pěkných   triků je jediným pozitivem   účast stále svůdné Monicy   Bellucci,byť velmi malá :-C   Postrádá to tu temnost   Krabata :-D
DejnaDee
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.9.2014
Pěkné triky
Tento film mě zrovna dvakrát   nenadchl, přesto, že jsem se   na něj těšila. Trikově   vělice zdařilé, herecké   obsazení tak na půl. A.   Molina coby záporát byl   dobrý, podlost z něj   čišela. N. Cage coby   klaďák opět nezklamal,   zahrál to parádně. Kdo se   mi ale vůbec nelíbil byl J.   Baruchel. Jeho výkon mi   přišel hodně   nepřesvědčivý, místy   naprosto zoufalý a dost   přehrávající. Prostě jsem   mu vůbec nic nevěřila.
Salám
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2012
mno
Hodnotil bych více, ale za   ten typickej americkej   happyend, kterej sem sice   cekal, ale tohle bylo fakt   moc...
Tento film nijak   neprekvapi, ale peknej   odpocinkovej filmek s par   efektama, obcas nejakym   vtipkem a nasladlou   romantikou...
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Film mile překvapil. Mám   ráda Nicolase Cage a v roli   čaroděje byl skvělý. Děj   měl svižné tempo,   nechyběly ani nějaké ty   vtipné momenty a trefné   hlášky. Nejvíc z celého   filmu mě ovšem uchvátila   hudba, která byla naprosto   dokonalá.
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Veľmi som sa na tento film   tešila a priznám sa   nesklamal...v hlavnej úlohe   Nicolas Cage fíííha ten bol   ale dobrý, dej je   zaujímavý, napínavý a   miestami aj dosť   vtipný...samozrejme nechýba   ani láska...parádne   efekty...a úžastný   záver...no prosto treba   vidieť!!!!
Aintcha
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.12.2010
Hned na začátku tohoto filmu   jsem zjistila, že to nebude   kdoví jaká bomba. Úvodní   příběh byl velmi   primitivní a žádnou   originalitu nepobral. Hodný   čaroděj bojuje proti zlým a   snaží se je zneškodnit. Ale   ejhle on je uzamyká do   bábušek? To mi příjde jak   nějaký špatný vtip. Hned v   dalších 10 minutách se   seznámí čaroděj se svým   učněm. Čekala jsem, že to   nebude tak rychle, ale   Baltazar chlapce uvidí a hned   je mu jasné, že to bude jeho   učeň. Na můj vkus byl film   prostě moc rychlý. Žádné   věci kolem (které dávají   filmu napínavost) ale rovnou   k věci.
Jimm1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2011
Odpočinek
Poklidný, vtipný rodinný   film na ošklivé nedělní   odpoledne. Konečně něco   jiného s Cagem, nežli   napínavý thriller.
kacenec
Hodnocení:
Přidáno: 11.5.2011
učeň nepredbehol majstra
film super, aj keď po úvode   by som moderný NY nečakala,   Nicolas Cage dobrý, dokonca   aj fešák, dlhšie vlasy mu   prospievajú, čo nebýva, ale   Jay Baruchel...v originále mu   nie je pomaly ani rozumieť, v   niektorých scénach vyzerá   ako mechom udretý...výmena   jedného herca a film by bol   hneď lepší.
Rumenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Ocenuji hororové chvilky,   pana Kejdže, ale chtělo by   to trochu více nápaditosti   než Merlin a ta američnost   to taky celé pokazila...
čemelka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Filmy s Cagem mě baví. Sice   v několika filmech jsou jeho   výkony dost podobné, ale   jako čaroděj Baltazar byl   přesvědčivý a pohodový.   Nasávám všechno fantasy co   je k vidění a i přes   nepřízeň kritiky se mi   tento film líbil. Několik   trikových scén bylo velmi   originálních a vůbec jsem   se nenudil.
renefer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2012
Čekala jsem akční thriler,   takže jsem byla zklamaná.   Hlavní hrdina byl kříženec   Spidermana a Harry Pottera,   prostě trouba, co má   náhodou štěstí, žádný   okouzlující nebo   vyjímečný... Zachránil to   jedině Cage, kterého mám   ráda, v roli byl vtipný a   vypadal i dost dobře :-)
Jinak můžu doporučit   jako pohádku pro děti...
sajnym
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Fascinující pohádka plná   kouzel a vizualních efektů,   která pobaví. Jen co mě   opravdu ničilo bylo uječené   ucho Baruchel (1.merlinovec),   a to jak v dabingu tak i v   originale. Ale pokud člověk   vypne, nebude od toho čekat   buh ví jaké hlubši   zamyšleni nebo něco   podobného a zkousne to   puberťácké ááááá,   óóóóóu, nééééé apod.   tak je to pohodička a v   nejmenší řadě i perfektní   pastva pro kukadla.
Crazy_orb
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2010
Nicolas Cage se opět vyznamenal
Nudí Vás už HP, Pán   prsten, Eragon a ostatní   filmy o nějakém super   čarodějné moci? Jsou moc   starodávné? Bezva, tak   jděte na tohle. Nádherné   propojení světa fantazie s   krutou realitou třetího   tisíciletí. V podání   Nicolas Cage je film naprosto   neodolatelný
jamie007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Podle mně ten příběh nebyl   no zkrátka moc dobrý naopak   se filmu musí pochválit   velice dobř zvládnuté   efekty a samozřejmně   Nicholas Cage kterého mám   sám velice rád zato   "čarodějův   učeň"Jay Baruchel se   jednoduše nehodil na tuto   roli a proto dávám 5/10.
vlado101
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2010
taky priemerny film ale   pozriet sa to da.len tie   efekty v dnesnej dobe uz mohli   byt aj lepsie.herci ako tak   ujdu.mlada generacia sa   dostava do deja.
vodnarek
Hodnocení:
Přidáno: 31.12.2010
píseň
lidičky nevíte někdo jak se   jmenuje ta písnička jak jí   pouští beky v tom radiu   ..?jinak film se mi líbí a   opravdu s percy jaksonem to   nemá srovnání protoze percy   je propadak ...tady to je cise   jen jednoduchy sci-fi ale an   muj styl je to velmi   prijatelne ...
Atomia.cz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2014
Nemám co dodat,film se mi   líbí,pěkné efekty a herci   to zahráli úžasně.A   mimochodem,neví někdo kde   bych mohl koupit ten prsten   nebo tu figurku draka?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37153minih37153Den poté (2004) 
The Day After Tomorrow n
minih54875minih54875O princezně, která pořád vařila (1967) [TV inscenace] 
O princezně, která pořád vařila n
minih7663minih7663Flám (1966) 
n
minih14928minih14928Old Shatterhand (1964) 
Old Shatterhand n
minih11867minih11867Malé ženy (1994) 
Little Women n
minih154311minih154311Paul a škola života (2017) 
L'école buissonnière n
minih103028minih103028Dvaja muži pod posteľou (1994) [TV inscenace] 
Dvaja muži pod posteľou n
minih45468minih45468Ako listy jedného stromu (1979) [TV film] 
Ako listy jedného stromu n
minih40095minih40095Tři Alberti a slečna Matylda (1994) [TV inscenace] 
Tři Alberti a slečna Matylda n
minih164426minih164426Živé terče (2019) [TV minisérie] 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

20:10 - 21:05

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

61 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

41 minut již uběhlo
154 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

46 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763990
Plakátů: 376624
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10