Fascination (1979)

Fascination
50 %
 
 
    Žánr: drama / horor / erotický
    Země: Francie
    Délka: 80 min.
Hororový příběh francouzského režiséra Jeana Rollina otevírá scéna z jatek, kde dvě dámy, jedna v bílé a druhá v černé říze, pijí býčí krev z důvodu vyléčení chudokrevnosti. Mezitím z gangu zločinců, kteří si říkají Apači, prchá mladý Marc s uloupeným zlatem a hledá úkryt. Ten nalezne na odlehlém zámku uprostřed jezera, k němuž vede z pevniny most. Na zámku žijí osaměle dvě mladé ženy Elizabeth a Eva. Ženy vezme Marc za rukojmí a zamkne je v komnatě. Pozoruje jejich lesbické milování a nakonec se sám stane Eviným milencem.

U zámku se objeví zbytek gangu Apačů a začne se dobývat dovnitř. Vyjednávat vyjde ven Eva s částí zlata. Podaří se jí jednoho člena bandy vylákat do stájí, kde ho probodne nožem a zbylé dva muže podřízne kosou. Na zámek přijíždí kněžka Heléne s dalšími služebnicemi, všechny slouží ženskému kultu vampýrek. Přežít noc bude pro Marca problém. A nejenom pro něho...  Autor: curil

režie:
Jean Rollin
 
 
hraje:
Franca Maï (Elisabeth), Brigitte Lahaie (Eva), Jean-Marie Lemaire (Marc), Fanny Magier (Hélène), Muriel Montossé (Anita), Sophie Noël (Sylvie), Evelyne Thomas (Dominique), Agnès Bert, Cyril Val (apač (jako Alain Plumey)), Myriam Watteau (apačova žena), Joe de Palmer (apač Joe de Lara), Jacques Sansoul, Jacques Marbeuf (doktor)
 
 
scénář:
Jean Rollin
 
 
hudba:
Philippe d' Aram
 
 
střih:
Dominique Saint-Cyr
 
 
zvuk:
Philippe Penot, René Penot
 
 
výtvarník:
Jean-Noël Delamarre (design titulků)
 
 
masky:
Eric Pierre
 
 
asistent režie:
Natalie Perrey, Jean-Pierre Bouyxou
 
 
producent:
Joe de Palmer ((jako Joe de Lara))
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.