Farma (2012) [TV pořad]

Farma
35.5 %
 
 
    Žánr: zábavný
    Země: Česká republika
    Délka: 60 min., 46 dílů (metráž 47-70 minut)
„Padne kosa na kámen?“
Napětí, dobrodružství, dřina, intriky i romantika!

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! Lidé odhalí své pravé já, vše vyjde na povrch – zkrátka kosa padne na kámen.

Více než dva měsíce budou odvážlivci nejrůznějších profesí, věku i charakteru žít hluboko v českých horách. Jejich úkolem bude přežít dosud nepoznané podmínky, vypořádat se s každodenní sedláckou dřinou, hladem a poradit si s nejrůznějšími nástrahami farmaření i s neuvěřitelnými osobnostmi svých protivníků. Jejich domovem se stane stoletá opuštěná usedlost.

Nebudou to ale jen další soutěžící a tak trochu nečekané události, s nimiž budou „farmáři“ bojovat. Největším nepřítelem se stanou jejich vlastní charaktery, které musí odolat náročným podmínkám. Co si parta soutěžících vypěstuje, to bude jíst. Vyhrát může jen ten nejodolnější!

režie:
Peter Núñez
 
 
účinkuje:
Tereza Pergnerová (moderátorka), David Hudák (soutěžící), Sára Sihelská (soutěžící), Jana Stránská (soutěžící), Milan Buriánek (soutěžící), Michaela Králová (soutěžící), Jiří Král (soutěžící), Michal Páleník (soutěžící), Šárka Havrlíková (soutěžící), Libuše Vostrá (soutěžící), Kubí Reithmaier (soutěžící), Miroslav Tyrš (soutěžící), Jana Kadeřávková (soutěžící)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.