Emanuella: Reportér z Orientu (1976)

Emanuella: Reportér z Orientu (Emanuelle nera: Orient reportage)
60 %
 
 

Emanuelle nera: Orient reportage

Další název: Emanuelle in Bangkok; Emmanuelle in Bangkok

    Žánr: drama / erotický
    Země: Itálie
    Délka: 87 min.
Reportérka Emanuella je vyslána svým newyorským listem do Bangkoku, aby pořídila reportáž s thajským králem. Doprovází ji její přítel archeolog Robert. Setká se s královým bratrem, princem Sanitem a stane se jeho hostem. Princ Emanuellu doprovází městem, ukazuje jí různé památky, ale i opiová doupata a noční kluby. Mezitím odcestuje Robert do Casablancy na vykopávky.

Po návratu do hotelu nalezne Emanuelle svůj pokoj vzhůru nohama. Zůstane bez pasu, bez peněz a kamery. Obrátí se na pomoc do paláce k princi, ale zjistí, že Sanito byl hlavou spiknutí proti králi a byl zatčen. Emanuelle může spoléhat pouze na sebe a umění svádět muže, což využije k získání víza. Přes indické Dillí se dostává za Robertem do Casablancy. Ale to není ještě její poslední exotické dobrodružství...  Autor: curil

režie:
Joe D'Amato
 
 
hraje:
Laura Gemser (Emanuelle), Gabriele Tinti ( Roberto), Ely Galleani (Frances), Ivan Rassimov (princ Sanit), Venantino Venantini (David), Giacomo Rossi-Stuart ( Jimmy), Koike Mahoco ( Gee), Chris Avram (Thomas Quizet), Gaby Bourgois, Fausto Di Bella, Debra Berger (Debra), Attilio Duse, Giuseppe Marrocco, Anna Maria Perego (host v restautraci (neuvedena))
 
 
námět:
Ottavio Alessi (příběh), Piero Vivarelli (příběh), Maria Pia Fusco (příběh)
 
 
scénář:
Maria Pia Fusco
 
 
kamera:
Joe D'Amato
 
 
hudba:
Nico Fidenco
 
 
střih:
Vincenzo Tomassi
 
 
zvuk:
Tullio Petricca, Guglielmo Smeraldi
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.