Dolce pelle di Angela (1986)

Dolce pelle di Angela
50 %
 
 

Další název: Memorie di una ragazza di piacere; The Seduction of Angela

    Žánr: dobrodružný / romantický
    Země: Itálie
    Délka: 85 min.
Sedmnáctiletá sirota Angela se vydá z venkova do Říma. Po cestě je nucena prodat svého oslíka, ale zhýralý sedlák se ji při placení pokusí znásilnit. Angela unikne na poslední chvíli a zachrání se v kočáru madame Rocchi, která ji odveze do své vily. V domě madame provozuje nevěstinec s krásnými dívkami, mezi které svou krásou Angela právem patří. Nevinná dívka zprvu nic netuší, ale hned první noc ji probudí zvuky na chodbě. Nahlédnutím do několika pokojů zahlédne dívky v milostných pozicích s muži a dovtípí se. Jejím prvním zákazníkem je tlustý a slizký muž, z jehož náručí ji osvobodí mladý lupič Rocco, který přepadl bordel, svázal správce a madame a okradl všechny pány na pokojích. Angela se rozhodne utéci se zlodějem.

Zamilovaná dívka prožívá krásné chvíle v náruči pohledného lupiče. Jejich hnízdečko lásky je obklíčeno vojáky a Rocco unikne na poslední chvíli. Angele nezbyde nic jiného, než se vrátit k madame Rocchi. Zbytek stručně: Jak už to v pohádkách pro dospělé bývá - Angela dojde svého štěstí, bohatství a lásky. Nejprve se sice vdá za starého a bohatého aristokrata, ale po jeho smrti na ni čeká životní láska - Rocco.  Autor: curil

režie:
Andrea Bianchi
 
 
hraje:
Carlo Mucari (Rocco), Piero Gerlini (Vescoro), Anita Ekberg (paní Rocchiová), Maria Pia Parisi, Carmen Di Pietro, Svetlana Starcova, Helen Rambal, Pinuccio Ardia, Jane Keller, Maurizio Mauri (Grossi), Guerrino Crivello, Roberto Malone ((jako Roberto Pipino))
 
 
scénář:
Andrea Bianchi, Francesco Valitutti
 
 
kamera:
Pasquale Fanetti
 
 
hudba:
Ubaldo Continiello
 
 
výprava-architekt:
Francesco Cuppini
 
 
střih:
Cesare Bianchini
 
 
asistent kamery:
Riccardo Dolci
 
 
producent:
Paul Tosto
 
 
asistent střihu:
Sonia Blasi Toccaceli
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.