Dobré ráno (1998) [TV pořad]

Dobré ráno
70.8 %
 
 
    Žánr: publicistický
    Země: Česká republika
    Délka: 145 min.
„Startovací dávka energie! Ranní show České televize.“
Dobré ráno nabídne divákovi snadnou orientaci a přirozený rytmus programových půlhodin oddělených pravidelnými informacemi o počasí a stručnými zprávami. Samotným pilířem Dobrého rána je kulturní a vzdělávací akcent pořadu. Zváni jsou zajímaví hosté, vybraná témata přináší nové informace a rozšíří divákovy obzory. Prostor samozřejmě dostává i kultura, chybět nebude hudba film, divadlo či literatura. Myšleno je v ranním vysílání i na děti, a tak se v pravidelném vysílacím čase s oblíbennými pohádkami.

Pro větší interakci s diváky připravují tvůrci pořadu nové rubriky, například Ukaž se, což je krátký divácký, amatérsky natočené video z jejich vlastních domácností. Kamery také vyjedou do nejrůznějších míst, kde pořídí během dne do nově chystané rubriky svižný časosběrný příběh z předem inzerovaného místa. Velký prostor dostane v Dobrém ránu dění v regionech. Kromě reportáží ve vysílání zazní tipy a pozvánky na pozoruhodné akce i do zajímavých míst.

režie:
Jan Varvařovský
 
 
kamera:
Tomáš Hanzel, Michal Peloušek, Jiří Špička
 
 
hudba:
Jiří Hradec
 
 
výprava-architekt:
David Vávra (0)
 
 
střih:
Tomáš Grégr
 
 
výkonný producent:
Jan Souček
 
 
účinkuje:
Kateřina Huberová (moderátorka), Tomáš Vzorek (moderátor), Markéta Pernická (moderátorka), Luboš Rosí (moderátor), Ivana Bartoňová (moderátorka), Pavel Janošec (moderátor), Monika Žídková (moderátorka), Radek Erben (moderátor), Kristina Kačmarská (moderátorka), Radim Kačmarský (moderátor), Monika Horsáková (moderátorka), Vendula Fialová (moderátorka), Gabriela Lefenda (moderátorka), Petr Hradil (moderátor), Ondřej Blaho (moderátor), Jan Musil (moderátor), Laura Janáčková, Deborah Kahlová, Veronika Poláčková (moderátorka), Ladislav Zibura, Lenka Solanská (moderátorka), Žaneta Peřinová (sportovní zpravodajství), Roman Pastorek (host), Václav Vaněček (moderátor), David Vávra (host), Vendula Krejčová (moderátorka), Aleš Cibulka (moderátor), Jakub Železný (moderátor (2005-2008)), Václav Moravec (moderátor (8. a 15. února 2008)), Nora Fridrichová (moderátorka (8. a 15. února 2008)), Monika Brindzáková (moderátorka), Karel Diviš (sportovní zpravodajství), Kateřina Stibalová (host [20. října 2022]), Václav Žmolík (host), Jan Souček (moderátor [TS Brno (2005-2014)])
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.