Crazy gang na ponorce (2003) [DVD]

Crazy gang na ponorce (Olsenbanden Junior går under vann)
35 %
 
 

Olsenbanden Junior går under vann

    Žánr: rodinný / komedie
    Země: Norsko / Dánsko
    Délka: 95 min.
Egon Olsen, který žije v dětském domově, by rád měl svoji vlastní opravdovou rodinu. Jednoho dne kontaktuje ředitele domova bohatý pár, Gyldenløwovi, rádi by totiž adoptovali syna. Nakonec je to právě Egon, koho si odvážejí do svého obrovského domu s bazénem.

Egon však neví, že jeho noví rodiče za něj řediteli zaplatili milion korun. Poté, co se rozloučí s kamarády Egon zjistí, že Gyldenløwovi jsou právníci Bang-Johansen a Ursula Wasserschmidtová pátrající po ponorce Schnaps, která se potopila v nedalekém fjordu v poslední den 2. světové války a na jejíž palubě byl sejf plný diamantů. Na svojí hondě za bohatstvím však chtějí využít i Egona.

Nebojácný trojlístek kamarádů zločinecké plány odhalí a rozhodne se, že kufřík s milionem i diamanty získá pro sebe. A tak začíná napínavé dobrodružství plné honiček děsivými uličkami, temnými podchody a také pod i nad vodou. Olsenova banda musí využít veškerou lstivost, aby přemohla mazané zločince.....

režie:
Arne Lindtner Næss
 
 
hraje:
Aksel Støren Aschjem (Egon Olsen), Lars Berteig Andersen (Benny), Thomas Engeset (Kjell), Julia Charlotte Geitvik (Valborg), Jakob Skøyen Andersen (Dynamitt-Harry), Karoline Aagaard Gamlund (Ingrid), Halvor Borgen Lindstad (Herman Hermansen), Morten Fagerli (Vaktmann), Jan Grønli (Major Schultze), Kari Ann Grønsund (Gudrun), Bastian Hafr (Biffen), Anders Hatlo (policista Hermansen), Raymond Henriksen (Knut), Johannes Joner (policista Holm), Lasse Kolstad (Rudolf Bollerud), Benjamin Lønne Røsler (Jonny), Bjørn Alex Olsen (Barnehjemsbarn), Sigmund Sæverud (Ingenør Jørgensen), Finn Schau (Bang-Johansen), Hege Schøyen (Ursula Wasserschmidt)
 
 
scénář:
Arne Lindtner Næss, Sverre Holm, Lars Mering, Anne-Marie Olesen
 
 
kamera:
Kjell Vassdal
 
 
hudba:
Bent Fabricius-Bjerre
 
 
kostýmy:
Ellen Andreassen Jensen
 
 
střih:
Helge Billing
 
 
zvuk:
Kjetil Karlsen
 
 
zvláštní efekty:
Pål Morten Hverven
 
 
vizuální efekty:
Daniel Silwerfeldt (supervize)
 
 
výprava:
Martin Gant
 
 
výkonný producent:
Kim Magnusson
 
 
producent:
Rune H. Trondsen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.