Cin cin (1991)

Cin cin
85 %
 
 

Další název: A Fine Romance

    Žánr: komedie
    Země: Itálie
    Délka: 97 min.
Margherita je manželkou italského stavebního podnikatele Cesarea Grimaldiho, který zbohatl v Paříži. Po menším chirurgickém zákroku se mladá žena zamiluje do kardiochirurga Noireta a z platonické lásky se vyvine milostný vztah, který vede k tomu, že milenci spolu začnou žít.

Grimaldi se snaží manželku přivést zpátky a spojí se s chirurgovou manželkou Pamelou, aby podnikli společné kroky k návratu jejich zákonných poloviček. Jejich nápady a pokusy jsou ale hodně rozdílné, což vyplývá z jejich různých povah. Cesareo je milovník vína a večírků, primitivní, impulzivní; zatímco Pamela je elegantní a rozmýšlivá dáma. Přesto i oni k sobě zanedlouho pocítí sympatie.  Autor: curil

režie:
Gene Saks
 
 
hraje:
Marcello Mastroianni (Cesareo Grimaldi), Julie Andrews (paní Pamela Piquetová), Jonathan Cecil (doktor Piquet), Ian Fitzgibbon (Margherita), Denise Grey (Madam Legrisová), Maria Machado (slečna Knudsonová), Jean-Pierre Castaldi (Marcel), Jean-Jacques Dulon (Dr. Noiret), Jean-Michel Cannone (Dr. Picquet), Catherine Jarret (Marguerite), Françoise Michaud (Madeleine), Hervé Hiolle (nemocniční lékař), Yvette Petit (1. recepční), Michèle Amiel (2. recepční), Ronald Mills (domácí)
 
 
námět:
Francois Billetdoux
 
 
scénář:
Ronald Harwood
 
 
kamera:
Franco Di Giacomo
 
 
hudba:
Pino Donaggio
 
 
kostýmy:
Gianni Versace
 
 
střih:
Richard Nord, Anna Poscetti
 
 
zvuk:
Cesare D'Amico
 
 
výtvarník:
Jean-Michel Hugon
 
 
masky:
Davide Trani, Jean-Charles Bachelier (účesy)
 
 
asistent režie:
Laurent Brégeat
 
 
výprava:
Marc Denize
 
 
producent:
Arturo La Pegna, Massimiliano La Pegna
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.