Cesta ke dnu (2003) [TV film]

Cesta ke dnu (Going for Broke)
90 %
 
 

Going for Broke

Další název: Pád na dno (SK)

    Žánr: drama
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 87 min.
„Nevinné vhození několika mincí do hracího automatu se stalo pro Lauru Bancroftovou osudným.“
Film Cesta ke dnu, inspirovaný skutečnou událostí, je působivým a přesvědčivým příběhem jedné ženy, která propadla hráčské vášni.

Delta Burke, dvakrát nominovaná na cenu Emmy, se představuje jako Laura, žena, které zdánlivě nic nechybí - má milovaného muže, dvě milé děti a nové prestižní zaměstnání v nadaci pro dlouhodobě nemocné děti ve městě Reno v Nevadě.
Při návštěvě místního kasina Laura nečekaně vyhraje jackpot 100 dolarů a její uspořádaný život se obrátí vzhůru nohama. Pomalu se ocitá v uzavřeném a lákavém světě gamblerů. Posedlost a velký sen o "ohromné výhře" se brzy podepíše v práci, na rodině a na financích Bancroftových - a Laura propadá čím dál větší beznaději.

Cesta ke dnu přesvědčivě vypráví o zápasu jedné ženy s velmi reálným a velmi nebezpečným problémem.

Zdroj: sms.cz

režie:
Graeme Campbell
 
 
hraje:
Delta Burke (Laura Bancroftová), Elliot Page (Jennifer), Matthew Harbour (Tommy Bancroft), Patricia Gage (Lois), Joyce Gordon (Bella), Francis X. McCarthy (Brad Bradford), Mary Donnelly-Haskell (Martine Miller), Gerald McRaney (Jim Bancroft), Spiro Malandrakis (Conner), Lisa Bronwyn Moore (slečna Jenkinsová), Gillian Ferrabee (ředitel), Raymond Stone (soudce), Richard Jutras (pan Dowling), Alan Fawcett (Davenport), Susan Almgren (paní Meyersová), Marie-Marguerite Sabongui (Shari), Norris Domingue (děda Frank), Cecile Cristobal (Cindy), Nathalie Vansier (Erin), Charles S. Doucet, Daniella Ferrera (servírka v kasínu), Danny Blanco (policista), Al Vandecruys (Joe)
 
 
scénář:
Deborah Serra
 
 
hudba:
Joseph Conlan
 
 
výkonný producent:
Marian Brayton, Anne Carlucci
 
 
producent:
Mychèle Boudrias
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.