Camping 3 (2016)

Camping 3
60 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Francie
Příběh je volným pokračováním filmů Kempink (2006) a Kempink 2 (2010), ve kterých tráví parta nerozlučných kamarádů Patrick, Jacky, Paul a Michel (v druhém pokračování nahrazen postavou Jean-Pierra) dovolenkové dny se svými ženami a přítelkyněmi na Azurovém pobřeží. Oba filmy byly uvedeny v naší televizi.

Jako každý rok odjíždí Patrick Chirac postavit svůj stan do kempinku Les Flots Bleues. Z důvodu ušetření peněz za cestu přes půl Francie vezme do auta tři spolucestující - mladíky Roberta, Benjiho a Josého. Když dorazí k moři, rozejdou se. Patrick je nemile překvapen změnami, které zavedl nový správce Stefano, ale rozpaky zažehná příjezd Jackyho, na kterém se začíná projevovat Alzheimerova nemoc, a čerstvě rozvedeného Paula. Zanedlouho se objeví trojice Patrickových spolucestujících. Shánějí zoufale ubytování a znají pouze svého nového přítele. A tak místo každoročního pokukování po dívkách, popíjení pastisu a pospávání na sluníčku, musí Patrick čelit moderním názorům mladých lidí, kteří ho nutí porušit rutinu a vyjít ze své ulity homofobního a sexistického muže žijícího smutný a osamělý život.  Autor: curil

režie:
Fabien Onteniente
 
 
hraje:
Franck Dubosc (Patrick Chirac), Claude Brasseur (Jacky Pic), Myléne Demongeot (Laurette Picová), Antoine Duléry (Paulo), Gérard Jugnot (Charmillard), Michèle Laroque (Anne So), Leslie Medina (Morgane), Cyril Mendy (Robert), Laurent Olmédo (Le 37), Aymeric Dapsence (DJ du Shogun), Louka Meliava (Benji), Jules Ritmanic (José), Philippe Lellouche (Carello), Amélie Robin (Charlotte), Abbes Zahmani (Mendez)
 
 
scénář:
Fabien Onteniente
 
 
kamera:
Pierric Gantelmi d'Ille
 
 
hudba:
Jean-Yves d'Angelo
 
 
kostýmy:
Sabrina Riccardi
 
 
střih:
Bruno Safar, Elisa Aboulker
 
 
zvuk:
Paul Lainé
 
 
koproducent:
Romain Le Grand, Vivien Aslanian
 
 
producent:
Patrick Godeau, Jérôme Seydoux
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.