Camp Rock 2: Velký koncert (2010) [TV film]

Camp Rock 2: Velký koncert (Camp Rock 2: The Final Jam)
72.7 %
 
 
 
Film na Blu-ray

Camp Rock 2: The Final Jam

    Žánr: rodinný / hudební / komedie / romantický
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 97 min.
Když se Mitchie Torres vrátí do letního tábora Camp Rock, čeká léto plné romantiky, zábavy a hudby. Místo toho ale zažije jen zklamání a nervy. Celé tohle léto stráví populární kapela Connect Three v Camp Rock, a tak se Mitchie a Shane spolu setkávají. Když to zjistí Tess Tyler, začne žárlit. Bratranec Caitlyn Geller, Connor, je v Camp Rock nováček a chtěl by zapadnout mezi ostatní. Tess vymyslí zlomyslný plán: chce mezi Mitchie a Shanea postavit Connora. Tess slíbí Connorovi, že pokud se mu podaří dosáhnout toho, že se Mitchie rozejde se Shanem, může se přidat k ní a k její partě a stát se tak populárním. Connor s plánem souhlasí...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Paul Hoen
 
 
hraje:
Alyson Stoner ( Caitlyn Gellerová), Demi Lovato (Mitchie Torresová), Nick Jonas (Nate), Joe Jonas (Shane Gray), Meaghan Jette Martin ( Tess Tylerová), Kevin Jonas ( Jason), Frankie Jonas (Trevor), Abigail Chu (Erin), Anna Maria Perez de Tagle (Ella), Chloe Bridges (Dana), Maria Canals-Barrera (Connie Torresová), Jasmine Richards ( Peggy), Shaun Shetty (advokát Bob), Daniel Fathers ( Brown Cesario), Jordan Francis (baron), Matthew Mdot Finley (Luke Williams), Mila McConaughey (tanečnice), Katie Cockrell (dvojče), Aurora Kruk (Star Camper Rachel), Nikki Shah (hvězdný táborník Christine), Kellie Cockrell (dvojče), Erin Pitt (Audrey), Carlena Britch (tanečnice)
 
 
námět:
Regina Y. Hicks, Julie Brown, Karin Gist, Paul Brown
 
 
scénář:
Daniel Berendsen, Karin Gist, Regina Y. Hicks
 
 
kamera:
David A. Makin
 
 
zvuk:
David Torres
 
 
zpěv:
Alyson Stoner ("Can't Back Down", "It's On", "What We Came Here For", "This Is Our Song"), Demi Lovato ("Wouldn't Change a Thing", "Brand New Day", "Can't Back Down", "It's On", "You're My Favorite Song", "What We Came Here For", "This Is Our Song", "Different Summers")
 
 
výprava:
Doug McCullough
 
 
výkonný producent:
Alan Sacks
 
 
producent:
Kevin Lafferty
 
 
překlad:
Vojtěch Kostiha
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.