Buon funerale amigos!... paga Sartana (1970)

Buon funerale amigos!... paga Sartana
60 %
 
 
    Žánr: western
    Země: Itálie / Španělsko
    Délka: 91 min.
Pistolník Sartana je svědkem brutálního masakru, při němž je zabit majitel pozemku s nalezištěm zlata a několik jeho dělníků. Sartana přijíždí do městečka Indian Creek, ve kterém žijí všechny osoby, které měly na smrti Bensona zájem. Může to být nepoctivý bankéř Hoffman, majitelka místního saloonu Mary nebo provozovatel kasina Lee Tse Tung. Sartana, který se rozhodne vypátrat vrahy, nemůže důvěřovat ani šerifovi a jeho pomocníkovi.

Když do města přijede Bensonova neteř a jediná dědička Abigail, přesvědčí ji Sartana, aby zděděný pozemek neprodávala, dokud nebude vrah dopaden. Pistolníka čeká mnoho přestřelek, než dojde k nečekanému odhalení.  Autor: curil

režie:
Giuliano Carnimeo
 
 
hraje:
Gianni Garko (Sartana), Antonio Vilar (Ronald Hoffman), Daniela Giordano (Abigail Bensonová), Ivano Staccioli (Blackie), Helga Liné (Mary), Luis Induni (šerif), Franco Pesce (funebrák), Federico Boido (Jim Piggot), Jean-Pierre Clarain (Elmo Piggot), Roberto Dell'Acqua (Frank Piggot), Rocco Lerro (Ralph Piggot), George Wang (Lee Tse Tung / Peng), Franco Ressel (Samuel Piggot), Fortunato Arena (průšvihář v casinu), Aldo Berti (Colorado Joe), Mario Dardanelli (Tony), Dony Baster (holič), Alberico Donadeo, Attilio Dottesio (Joe Benson), Oscar Giustini (zabiják), Mauro Mannatrizio (bandita), Romano Milani, Fulvio Pellegrino (zaměstnanec banky), Claudio Ruffini (vyhazovač v casinu), Sandro Scarchilli (bandita), Sergio Testori (průšvihář v casinu), Pietro Torrisi (vyhazovač v casinu), Clemente Ukmar (průšvihář v casinu)
 
 
námět:
Giovanni Simonelli
 
 
scénář:
Giovanni Simonelli, Roberto Gianviti
 
 
kamera:
Stelvio Massi
 
 
hudba:
Bruno Nicolai
 
 
výprava-architekt:
Giacomo Caló Carducci
 
 
kostýmy:
Luciano Sagoni
 
 
zvuk:
Pietro Vesperini
 
 
masky:
Franco Di Girolamo
 
 
producent:
Leo Cevenini, Vittorio Martino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.