Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006)

Bravo Girls: Všechno nebo nic (Bring It On: All or Nothing)
70.2 %
 
 

Bring It On: All or Nothing

Další název: Bravo Girls: Všetko alebo nič

    Žánr: sportovní / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 95 min.
„Být roztleskávačkou není žádná legrace, zejména když vás osud pošle ke konkurenci.“
Britney Allen prožívá na střední škole sen všech podobných dívek. Je hvězdou elitní přímořské Pacific High School Vista, obdivovanou kapitánkou roztleskávaček místního týmu Pirátů a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harper, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Nečekaná příležitost, které samozřejmě potvora jako ona okamžitě využije, se naskytne v době, kdy Britney přihlásí jejich tým do soutěže, jejíž vítěz vystoupí jako doprovod slavné zpěvačky Rihanny v chystaném televizním speciálu. V té době totiž Tim Allen přijde o práci a musí se i s rodinou přestěhovat z nóbl čtvrti Pacific Vista do multi-etnické dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se dívka od prvního okamžiku setkává s nedůvěrou a nepřátelským postojem. Hned první den se dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je opravdu výborná roztleskávačka a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá.

Zdroj: Nova

režie:
Steve Rash
 
 
hraje:
Hayden Panettiere (Britney Allen), Solange Knowles (Camille), Gus Carr (Jesse), Marcy Rylan (Winnie), Cindy Chiu (Amber), Giovonnie Samuels (Kirresha), Gary LeRoi Gray (Tyson), Danielle Savre (Brianna), Jessica Nicole Fife (Sierra), Jake McDorman (Brad Warner), JoJo Wright (DJ/hlasatel), Deborah Sullivan (učitel), Eric Bruskotter (Tim Allen), Kiersten Warren (Pam Allen), Francia Raisa (Leti), Caity Lotz (roztleskávačka), Rihanna (sebe), Tarah Paige (roztleskávačka), Erin Yvonne (roztleskávačka), Michelle Alexandria, Sandy Colton (roztleskávačka), Tia Robinson (tanečnice)
 
 
scénář:
Alyson Fouse
 
 
hudba:
Transcenders, Gwen Stefani ("What Ya Waiting For", "Rich Girl", "Hollaback Girl")
 
 
střih:
Danny Saphire
 
 
zvuk:
Trip Brock (supervize)
 
 
produkce:
David Roessell
 
 
dabing:
Lucie Musílková (dramaturg dabingu)
 
 
zpěv:
Danielle Savre ("Come With It"), Avril Lavigne ("My Happy Ending"), Gwen Stefani ("What Ya Waiting For", "Rich Girl", "Hollaback Girl"), Eve ("Rich Girl")
 
 
text písně:
Beyoncé Knowles (skladatelka "Solo Star")
 
 
vizuální efekty:
Jeremy Oddo
 
 
asistent režie:
Jerram A. Swartz (první asistent režie)
 
 
výkonný producent:
Zanne Devine
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.