Boxerský sen (2011)

Boxerský sen (Knockout)
52 %
 
 

Knockout

Další název: Knockout

    Žánr: rodinný
    Země: Spojené státy americké / Kanada
    Délka: 95 min.
„Steve Austin býval profesionálním boxerem. Nyní pracuje jako školník a snaží se pomoci novému studentovi, který je týrán. Učí ho jak boxovat a postavit se ke svým trýznitelům...“
Dan Barnes (Steve Austin) je bývalý profesionální boxer, který se vzdal kariéry pro svou rostoucí agresivitu. Nyní se jako školník snaží pomoct novému studentovi Matthewovi Millerovi (Daniel Magder), který je šikanován ostatními studenty. Dan ho učí jak boxovat a jak se postavit svým trýznitelům, z nichž jeden je školní mistr boxu. Dan našel své životní poslání a být učitelem mu pomáhá vyrovnat se se svou vlastní bouřlivou minulostí.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Anne Wheeler
 
 
hraje:
Steve Austin (Dan Barnes), Daniel Magder (Matthew Miller), Janet Kidder (Christine Miller), Emma Grabinsky (Ruby), Catherine Lough Haggquist (Leeová), Tess Atkins (Teresa Terrel), Jaren Brandt Bartlett (Hector Torres), Samuel Patrick Chu (Nick Wirthlin), Sean Devine (Jacob Miller), Roman Podhora (Harward), Julian Domingues (Joe Fielder), Scott Hylands (děda Charlie Putman), Adrian Formosa (Avery), Jay Jauncey (Ray), Benjamin Ratner (pan Doyle), Bronwen Smith (paní Nasherová)
 
 
scénář:
Evan Jacobs, Jack Nasser, Joseph Nasser
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.