Bolest (2006)

Bolest (Colic)
55 %
 
 

Colic

Další název: Colic: dek hen pee

    Žánr: horor / mysteriózní
    Země: Thajsko
    Délka: 90 min.
Poté co se Pear-Ploy a Pongpop přestěhovali na venkov, představovali si, že to bude nejšťastnější období jejich života. Chtěli mít klid pro sebe a hlavně pro výchovu svého ještě nenarozeného potomka.
Novorozeně ale bez přestání křičí a místní lékař určí chlapcovu diagnózu jako dětskou koliku. Matka má však silné tušení, že je to něco mnohem děsivějšího. Zlé síly se vydaly na pochod a ona se obává, že její syn je v jejich moci. Měsíce plynou a chlapcův křik stále neustává. Navíc se v jeho blízkosti pořád častěji vykytují různé náhodné a nevysvětlitelné nehody. Pear-Ploy a její nejlepší přítelkyně Jean se rozhodují, že je čas přijít záhadě na kloub a začínají hledat příčiny těchto událostí. Pátrání je dovede až k hrůznému zjištění a také k tragickému konci jejich krátkých životů...

režie:
Patchanon Thammajira
 
 
hraje:
Vittaya Wasukraipaisan (Pong (v titulcích jako Witthaya Wasukraipaisarn)), Pimpan Chalaikupp (Prae Ploy (v titulcích jako Pimpan Chalayanacupt), Kulthida Sattabongkoch (Jean (v titulcích jako Kunteera Suttaboncoch)), Sonthanee Yuwanangkool (Pongina matka), Kitsana Sathathumrong (Pongin otec), Pontip Prasertyingsook (Benn), Nathchanon Wasutinuch (Pan baby), Nitipong Piyasakmathakul (Pan - ve třech měsících), Panthira Kerathikrengkrai (Pan - v šesti měsících), Thunyaphisit Thirayuwat (Pan - 9 měsíců až 1 rok stár), Thanakol Thirayuwat (Pan - 2 roky), Nopakao Uthaisri (učitel Rawee), Chanat Buranasiri (dr Kua), Rungthong Srisopa (ošetřovatelka), Kithiyawadee Amadtayakul (dárce), Baworanrit Chantasakda (Joh (v titulcích jako Bavonrit Chanthasakda)), Reathaichanok Audthakosolsuradee (Duen), Thanaboon Theppabood (Pookie), Pathompol Janin (reportér), Sotheera Chaiyaritchai (Dee), Pajaree Paseehakrang (Fandee), Chaiyapol Pakaeakapukara (Autistický muž), Manopon Wasusubpairod (zákazník 1), Kanittha Thipsawatkul (zákazník 2), Tossapol Khumraksa (Pongin umělecký šéf), Suvitra Rajvejjphisal (Pongin produkční), Sirirat Srisook (studentův duch), Komgrit Hirunyachai, Pattaraporn Siriboonyachai, Natthatida Suwannapat, Hickey Chaval Eugene (president)
 
 
scénář:
Piyaros Thongdee
 
 
kamera:
Teerawat Rujintham
 
 
výprava-architekt:
Thiranan Chantacut
 
 
kostýmy:
Chatchai Chaiyont, Sumadam Niemtong
 
 
střih:
Suttipan Tumtip
 
 
zvuk:
Hickey Chaval Eugene, Nakorn Kositpaisain (v titulcích jako Nakorn Kositpaisal), Suchada Supromin
 
 
koproducent:
Sita Vosbein
 
 
asistent režie:
Tossapol Khumraksa
 
 
asistent vedoucího výroby:
Sirirat Srisook
 
 
výkonný producent:
Somsak Techaratanaprasert
 
 
producent:
Prachya Pinkaew, Sukanya Vongsthapat, Bhandit Thongdee (v titulcích jako Bandit Thongdee)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.