Dej si pozor! (2016)

Dej si pozor! (Better Watch Out)
49.6 %
 
 

Better Watch Out

Další název: Safe Neighborhood; Pasca na zlodeja

    Žánr: komedie / horor / thriller
    Země: Spojené státy americké / Austrálie
    Délka: 89 min.
POZOR, SPOILER

V čase Vánoc jede mladá Ashley k rodině Lernerů, kde má hlídat jejich syna Lukea. Ten má za kamaráda Garretta a zrovna se baví o děvčatech.

Ashley je již zde. Před odjezdem rodičů si musí vyslechnout všechny pokyny a již jsou s Lukem sami. Ten po ní touží, ale je příliš mladý. A tím, že si otevře láhev šampaňského, si u Ashley nešplhnul. Někdo sem přiveze pizzu, ale není jasné, kdo ji objednal. Kolem domu někdo obchází, nakonec se ukáže, že to byl jen Garrett. Ten je vpuštěn dovnitř. Jenže něco kolem domu šmejdí dále.

Je také probodena pneumatika u Ashleyina vozu. Garrett prchá z domu, ale na útěku je něčím zasažen. Nyní se v domě skrývá již jen Ashley a Luke. Jenže je to právě Ashley, která v postavě s maskou a se zbraní odhalí Garrtetta. Kluci to vše připravili. Ashley je naštvaná, a když ji pak Luke uhodí, padá ze schodů. Probere se až připoutána na židli. Začíná hra vadí nevadí. Po ní Luke prozradí své plány. Ale to už u domu zvoní Ashleyin nápadník Ricky. Je vpuštěn a poté co je mu probodena tvář, končí ve stejné pozici jako jeho dívka.

Luke nyní rozvíjí svou hru, ve které nemá zábrany. Těžkou plechovku s barvou použije k pokusu a Rickym. Nepomohla ani již osvobozená Ashley s pistolí. Když se ukáže, že zbraň není nabitá, začíná další boj. Po něm se Ashley znova ocitá spoutána, tentokráte vánočním řetězem. Ocitá se zde i další nápadník krásné dívky, tentokráte bývalý. I s ním si Luke pohraje a vyrobí další mrtvolu. Není poslední, ale ta, co následuje, nebyla v plánu.

Nyní je třeba celý plán dokončit. Vše musí vypadat tak, aby Luke vypadal jako neviňátko, které probudilo až příjezd rodičů. Skoro by se to povedlo, nebýt jedné maličkosti…  Autor: Pitryx

režie:
Chris Peckover
 
 
hraje:
Levi Miller (Luke), Olivia DeJonge (Ashley), Ed Oxenbould (Garrett), Dacre Montgomery (Jeremy), Aleks Mikic (Ricky), Patrick Warburton (Robert Lerner), Virginia Madsen (Deandra Lernerová), Tara Jade Borg, Brendan Clearkin, Tricia Mary Hennessy, Alexandra Matusko, Georgia Holland, Beau Andre, Michi Fifer
 
 
námět:
Zack Kahn (příběh)
 
 
scénář:
Zack Kahn, Chris Peckover
 
 
kamera:
Carl Robertson
 
 
hudba:
Brian Cachia
 
 
výprava-architekt:
Richard Hobbs
 
 
kostýmy:
Anna Cahill
 
 
střih:
Julie-Anne De Ruvo
 
 
zvuk:
Craig Beckett, Damian Candusso, Mark Cornish, Andy Duncan, Les Fiddess, Sam Gain-Emery, Thom Kellar, Peter Purcell
 
 
dabing:
David Štěpán (Luke), Sára Nygrýnová (Ashley), Tomáš Němec (Garret), Robert Hájek (Ricky), Jiří Köhler (Jeremy), Dagmar Čárová (matka), Pavel Šorm (otec)
 
 
mluví:
Steffanie Siebrand
 
 
asistent režie:
Brendan Clearkin, Xander Collier
 
 
výkonný producent:
Shane Abbess, Lorenzo De Maio, Steven Matusko
 
 
producent:
Sidonie Abbene, Brett Thornquest
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.