At Sword's Point (1952)

At Sword's Point
50 %
 
 

Další název: The Sons of the Three Musketeers

    Žánr: dobrodružný
    Země: Spojené státy americké
„Opět je třeba pomoci královně....“
Královna Anna je opět v nesnázích a proto požádá svoje přátele mušketýry o pomoc. Protože se, ale píše rok 1648 a mušketýři jsou už postarší pánové, pošlou za sebe svoje syny. V případě Athose však dceru Claire, která se převlékne za muže a umí se ohánět mečem stejně dobře jako ostatní mušketýři.
A stejně jako otcové před pár lety, pomohou nyní i synové ( a dcera), královně Anně proti vévodovi de Lavalle, který spřádá mocenské plány.
Jeden za všechny….  Autor: Frolíček

režie:
Lewis Allen
 
 
hraje:
Cornel Wilde (D'Artagnan jun.), Maureen O'Hara (Claire, dcera Athose), Robert Douglas (vévoda de Lavalle), Gladys Cooper (královna Anna), Dan O'Herlihy (Aramis, jun.), Alan Hale (Porthos,jun.), Nancy Gates (princezna Henriette), Peter Miles (mladý Ludvík XIV), June Clayworth (komtesa Claudine), Blanche Yurka (madame Muchon), Edmund Breon (Chamberlein), Moroni Olsen (Porthos sen.), Fred Aldrich (mistr Exeter), Gregg Barton (regentův strážce), Barry Brooks (Julien kapitán gardy), Albert Cavens (Clairin instruktor), Tanis Chandler (Mimi), Tristram Coffin (regentův strážce), Boyd Davis (dr. Fernand), Julia Dean (madam D´Artagnanová), Gregory Marshall (Henrique), Keith McConnell (kap. regentových gard), Dewey Robinson (žalářník), Reginald Sheffield (kardinál)
 
 
námět:
Aubrey Wisberg
 
 
scénář:
Walter Ferris, Joseph Hoffman
 
 
kamera:
Ray Rennahan
 
 
hudba:
Roy Webb
 
 
kostýmy:
Edward Stevenson
 
 
střih:
Samuel E. Beetley
 
 
masky:
Mel Berns
 
 
producent:
Jerrold T. Brandt
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.