Akce nemluvně (2006)

Akce nemluvně (Bo bui gai wak)
67.9 %
 
 

Bo bui gai wak

Další název: Rob-B-Hood; Akcia nemluvňa (SK); Project BB; 寶貝計劃

    Žánr: akční / komedie / rodinný
    Země: Hongkong
    Délka: 134 min.
„Jackie Chan bojuje se vším, co se mu připlete do cesty.“
Tompson je hazardní hráč závislý na sázení, Octopus je sukničkář a Landlord má manželku, která se zbláznila z úmrtí miminka. Živí se vykrádáním trezorů a dalšími loupežemi. Při jedné loupeži v nemocnici Tompson s Octopusem zachrání právě narozené dítě, které chce unést Max, bývalý přítel jeho matky Li. Max při útěku zemře. Landlord pak zjistí, že jeho byt byl vykraden, a hned poté dostane zakázku za sedm milionů. Musí unést dítě – právě to, které Tomson s Octopusem zachránili v nemocnici – a dovézt ho k dědečkovi.

Do akce jdou všichni tři, při únosu je však Landlord zatčen, takže se Tompson a Octopus musejí o chlapečka postarat sami. Začnou tedy chodit do kurzu péče o dítě a perfektně o nemluvně pečují. Miminko chtějí unést i další muži, Tompson s Octopusem ho ale pokaždé zachrání. Landlord je pak propuštěn a za dítě je mu tentokrát nabídnuto třicet milionů...

Zdroj: FTV Prima

režie:
Benny Chan
 
 
hraje:
Jackie Chan (Fong Ka Ho), Louis Koo (Octopus), Jüan-jüan Kao (Melody), Michael Hui (Landlord), Yuen Biao (Steve Mok), Pao-kuo Čchen (boss Triady), Teresa Carpio (Landlady), Conroy Chan Chi-Chung (McDaddy), Feng Ku (Thongův otec), Hoi Lin (Calvin), Bey Logan (doktor na pohotovosti), Nicholas Tse (tajný agent), Daniel Wu (tajný agent Brokeback), Cherrie Ying (Man Yee), Terence Yin (Max), Winnie Leung, Tielin Zhang, Yuk-man Wong (strýček), Jason J. Tobin, Hui Shiu-Hung (úředník ve vězení), Gill Mohindepaul Singh ("vlasáč"), Lisa Selesner (Emily), Johanna Olson (Mel), Ka Tung Lam (paramedik), Don Li (Thongův 3. švagr)
 
 
scénář:
Jackie Chan, Kam-lun Yuen
 
 
kamera:
Anthony Pun
 
 
hudba:
Keith Chan Fai Young
 
 
kostýmy:
Cindy Cheng, Thomas Chong
 
 
střih:
Yau Chi-Wai
 
 
zvuk:
Kinson Tsang
 
 
produkce:
Benny Chan, Willie Chan, Solon So, Čung-lej Wang
 
 
koordinátor kaskadérů:
Jackie Chan
 
 
vizuální efekty:
Eddy Wong, Victor Wong
 
 
výprava:
Choo Sung Pong
 
 
výkonný producent:
Jackie Chan
 
 
kaskadér:
Mike Moh
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.