2001 maniaků: Pole vřískotu (2010)

2001 maniaků: Pole vřískotu (2001 Maniacs: Field of Screams)
37.5 %
 
 

2001 Maniacs: Field of Screams

Další název: 2001 Maniacs: Beverly Hellbillys, 2001 Maniacs 2

    Žánr: komedie / horor
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 84 min.
POZOR SPOILER
  
Starosta James W.Buckman líčí hrůzy, které páchalo vojsko seveřanů. Vyvraždili celou vesnici včetně matek a dětí. Proto se pořádá oslava na výročí, a to oslava pomstou.  
Právě je sem přivlečen šerif, který všem vynadá a oslavy míní ukončit. Za tento názor je strčen do sudu, do kterého jsou pak zatlučeny hřeby. Následně je sud puštěn z rampy. 
Parta mladých lidí má natočit pořad Mizerové na cestách v Georgii. Takže tam jedou karavanem. V něm jsou dvě dívky, sestry Rome a Tina Sheratonovi plus šéfka a producentka Val Turnerová. Jako další je zde žid Jerry, Falcon, Boy Toyz, K-Jay, a Bristol Bushová. Řídí černoch s přezdívkou Ježíš a vedle něj sedí jeho holka Black Cherry. Ta mu zrovna provádí něco zajímavého, kvůli čemuž se málem nabourají do zátarasu na cestě. Ten je zde kvůli objížďce. A tak také všichni zjistí, že jsou zcela mimo Georgii a ocitli se v Iowě.  
Ráno narazí na starostu s jeho lidmi, kteří sem také přicestovali. A ten je zve na oslavu.  
Ježíš pak nechtěně omráčí jednu z kolegyň, Bristol, a tak ji zanese na ošetřovnu. Zde se dívce příliš nedaří, neb způsob její léčby je poněkud, řekněme, podivuhodný.
Ostatní se baví po svém a tým chystá další práci. Jen K-Jay jde hledat Bristol. Místo ní najde tři děvčátka a ti si s ním pohrají.  
S Falconem si zase pohraje muž, naladěný na stejnou vlnu jako on. Další oběť je Jerry. Při předvádění kouzelnického prvku, kdy exploduje rekvizita. Nu, a zbývajících pět lidí ze skupiny filmařů je zajato a spoutáno. Ovšem je jim dána naděje. Pokud doběhnou k silnici, jsou volní. A po cestě jsou ukryty zbraně. Takže je pětice propuštěna a honba může začít. Pronásledovatelé se ještě posilní lidským masem, a vyráží...
    Autor: Pitryx

režie:
Tim Sullivan
 
 
hraje:
Bill Moseley (major George W. Buckman), Nivek Ogre (Harper Alexander), Tim Sullivan (Coffin Harry), Lin Shaye (Granny Boone), Ahmed Best (Crow), Alex Luria (Jesus), Asa Hope (Tina Sheraton), Christa Campbell (Milk Maiden), Katy Marie Johnson (Rome Sheraton), Andrea Leon (Val Turner), Trevor Wright (Falcon), Adam Robitel (Lester), Alana Curry (Bristol Bush), Miles Dougal (Jerry Schmit), Ryan Fleming (Hucklebilly)
 
 
scénář:
Tim Sullivan, Chris Kobin, Christopher Tuffin
 
 
kamera:
Mike Karasick
 
 
kostýmy:
Mikael Sharafyan
 
 
střih:
Adam Robitel
 
 
produkce:
Martin Shore, Christopher Tuffin
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.