Zari
ohodnotit

Terra Nostra [TV seriál]

Země:
Rok:
1999
Délka:
50 minut, (150 dílů, 1999 - 2000)
„Telenovela o italských emigrantech“
Popis / Obsah / Info k filmu Terra Nostra
Mateo a Giuliana, dva snílci s nejasnou představou o vlastní budoucnosti, se potkávají ještě na lodi a okamžitě se do sebe zamilují. Jejich romance ale netrvá dlouho. Na lodi se rozšíří smrtelná infekce a mezi prvními oběťmi je i matka Giuliany. Giuliana se ještě neprobrala z prvotního šoku a dozvídá se další strašnou novinu: Mateo, jediný člověk, který jí zůstal, se rovněž nakazil nebezpečnou nemocí. Dívka tráví dlouhé dny a noci u lůžka nemocného a modlí se za jeho uzdravení. Jeho stav se jakoby zázrakem začne zlepšovat, až se nakonec skutečně uzdraví. Milenci tráví vášnivou noc pod noční hvězdnou oblohou a slibují si navždy zůstat spolu…

Giuliana musí čelit neustálým návrhům mladého Marca Antonia, jediného syna Francesca a Janete a nenapravitelného záletníka. Situace se ještě zhorší, když se Giuliana dozvídá, že je těhotná se svým milým z lodi.

Jakmile se Mateo ocitne na farmě zámožného Gumercinda, vzbudí pozornost jeho dvou okouzlujících dcer Rosany a Angeliky. Smělejší Rosana si vymyslí, že byla cizincem svedena a strávili spolu noc. Otci nezbývá nic jiného, než začít připravovat svatbu. Přestože nepřestává toužit po ztracené Giulianě, Mateo je odsouzen ke sňatku s dcerou zámožného brazilského farmáře.

Když se příběh o nešťastných osudech dvou italských emigrantů pomalu blíží ke konci, začíná se psát historie nových generací. Terra Nostra se dělí do tří velkých ság, jež se každá odvíjí v časovém úseku třiceti let.


Autor: veverka-zrzka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama