Zari
ohodnotit

Manhunt: Unabomber [TV seriál]

Další název:
Manhunt: The Unabomer; Manhunt: Lone Wolf
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
60 minut

Obsah filmu Manhunt: Unabomber

 
První řada amerického televizního krimi seriálu s názvem MANHUNT z produkce Netflixu, která byla v celkové délce 8 epizod vysílána v roce 2017. Vychází ze skutečného případu v němž agenti FBI pátrají po Tedu Kaczynském (Paul Bettany), známém jako Unabomber, který řádil v USA více než dvě desetiletí.

V roce 2020 se seriál dočkal druhé řady s názvem MANHUNT Deadly Games, která se v deseti epizodách zabývá vyšetřováním neblaze proslulého bombového útoku v Olympic Parku.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

whack
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2021
Ten, kto o Theodorovi Kaczynskom nepočul, si z   tohto seriálu zoberie asi akurát to, že je to   proste nejaký psychopat, ktorý zabíjal   nevinných ľudí poštovými bombami. V seriáli   sa Kaczynskeho Manifest nepribližuje, jeho   myšlienky sú v pozadí. V skratke sa dozvieme   len to, že bojuje proti technologickému pokroku   – ale prečo, to nie. Dôvody jeho počínania,   prečo z myšlienok prešiel na atentáty, sú v   seriáli nepriamo odôvodnené psychologickými   experimentmi, ktorými ho podrobovali počas jeho   štúdia na Harvarde, v rámci jednej z   paranoidných antikomunistických operácií. V   tomto seriáli sa, nepochopiteľne, vôbec   nehovorí o jeho ekologických presvedčeniach, z   ktorých pramenil jeho extrémistický   neoluddizmus. Na druhej strane, treba si   všimnúť vykresľované idiotstvo a faloš   (niektorých) zamestnancov FBI. Čo dodať? Máme   na scéne medzinárodné skupiny   "Individualists Tending Toward the   Wild", takže môžeme čoskoro čakať filmy   o nových unabomberoch?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Manhunt: Unabomber (2017) [TV seriál]Manhunt: Unabomber (2017) [TV seriál]Manhunt: Unabomber (2017) [TV seriál]Manhunt: Unabomber (2017) [TV seriál]
Reklama