Zari
ohodnotit

Malí létající medvídci [TV seriál]

The Little Flying Bears

Rok:
1991
Délka:
26 minut, 39 dílů
„Veselé příběhy dovádivých medvídků.“

Obsah filmu Malí létající medvídci

 
Budeme vám vyprávět příběh o dovádivých kamarádech, malých létajících medvídcích, kterým moudře vládne starý medvěd Platon. Všichni žijí v hlubokém lese, který se snaží bránit před škodolibou lasičkou Skulkem, jeho hloupým nohsledem Sammym a dalšími výtečníky (hadem Slinkem, pavoukem Grizeldem a krysou Spikem), kteří lesu škodí. Nejedno dobrodružství prožijeme s medvídky Týnou, Kubíkem, Pomněnkou, Jasněnkou, Honzíkem, Vlastíkem a dalšími, kterým ochotně pomáhají i ostatní zvířátka z lesa, především stará moudrá sova Ozzy. Chorvatsko-kanadský animovaný seriál potěší zejména ty nejmenší, ale nepochybně pobaví i dospělé.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2017
Svého času v naší zemi fenomén podpořený   sbíráním čokoládiček se samolepkami, které,   když se doplnily všechny a byly zaslány na   jednu nejmenovanou adresu, dostavil se balík a v   něm další dárky a čokolády spojené se   seriálem. Mohu potvrdit, že trička z tohoto   balíku naše děti nosily do roztrhání.   Úvodní písnička nakažlivá, slušný dabing a   za mě vedl pavouk Grizelda a had (nikoli   žížala) Šusta.  
https://www.youtube.com/watch?v=D6cT7y-dGUg&   ab_channel=jirkaodeh
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2013
Tenhle seriál si přeju, aby dávali v televizi.   Mám jen jeden díl a to ještě na VHS - ce.   Dobrý no... Hodně dlouho jsem ho neviděla, ale   nejlepší jsou ti vlci nebo co to je s tou   žížalou. Jo tu jsem měla vždycky ráda.   Nejlepší díl, jam se ti dva medvídci otrávili   dortem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Malí létající medvídci (1991) [TV seriál]Malí létající medvídci (1991) [TV seriál]Malí létající medvídci (1991) [TV seriál]Malí létající medvídci (1991) [TV seriál]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Síla pomsty (Avenging Force)

Síla pomsty
Avenging Force

Boží duha

Boží duha
Boží duha

Naposled navštívené:
Síla pomsty (Avenging Force)

Síla pomsty
Avenging Force

Boží duha

Boží duha
Boží duha