Zari
ohodnotit

Obsah filmu Komparz

 
Andy(Ricky Gervais) je komparzista ve středních letech, který se ze všeho nejvíc touží stát uznávaným hercem. Jenže ho nikdo nechce obsazovat a jeho agent(Stephen Merchant)je neschopný, dokonce ho přesvědčuje aby si našel jiné zaměstnání. A tak chodí po komparzech se svou trhlou kámoškou Maggie(Ashley Jensenová).Obráží večírky a doufá, že si ho všimne někdo slavný a pomůže mu dostat se na výsluní.
Seriál natočený v americko-britské koprodukci, režírují Ricky Gervais a Stephen Merchant-tvůrci kultovního „Kanclu“. Jako hvězdní hosté zde vystupují Kate Winslet, Ben Stiller, Orlando Bloom, Daniel Radcliffe, Ian McKellen, Samuel L. Jackson a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

uodevr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Nekompromisně vtipné a inteligentní. Jakkoli   jsou některé zdejší dialogy ostré, postavy   mají zároveň tolik srdce, že to celému   seriálu dodává skvělý balanc. Ani u těch   nejnepříjemnějších scén si člověk nemůže   pomoct od natupělého zírání a trochu toho   škodolibého chechotání. A co se týče toho   Gervaisovic monologu na konci vánočního   speciálu...něco tak uvěřitelného jsem už   hodně dlouho neviděl. Rickyho zbožňuju už   dlouho, ale takhle úžasný herectví jsem od   něj vůbec nečekal. Jednoznačně vrchol jeho   herecké kariéry a jeden z nejgeniálnějších   seriálů, jež jsem měl tu čest vidět.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2008
Další povedený seriál od Rickyho Gervaise a   Stephena Merchanta. Konečně si Merchant taky   napsat něco pro sebe - roli agenta, naprosto   geniálního hlupáka:D Gervais je jako   smolařský komparzista, docela sympatický.   Někdy si říkáte, jak vůbec může někdo mít   takovou smůlu, ale on si za to může sám, a   když se o nějaký naprostý trapas nepostará   on, jistě mu pomůže jeho trhlá kámoška.   Občas se objeví ňáká ta celebrita, třeba   Kate Winslet, která poradí jak na sex po   telefonu i jak vyhrát oskara, nebo Sir Ian   McKellen a jeho teploušská hra, popřípadě   Daniel Radcliffe(s holkou to už rozhodně   dělal). Vánoční speciál mi dojem sice trochu   zkazil, ale jinak o srandu nouze není.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama