Zari
ohodnotit

Danielle Steel [TV seriál]

Jednou za život (1994) - 11. díl

Once in a Lifetime

Další název:
Danielle Steel - Jednou za život / Raz za život (SK)
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
91 minut
„Může znovu nalézt lásku a štěstí po všech ranách osudu, které ji potkaly?“
Popis / Obsah / Info k filmu Jednou za život
Daphne Fieldsová je úspěšná spisovatelka, které právě vychází další kniha. Je večer před Štědrým dnem a Daphne se na ulici ponoří do vzpomínek, nevnímá okolí a vstoupí do vozovky přímo před auto, které ji porazí, a pak ji v bezvědomí převezou do nemocnice.

Před osmi lety byla Daphne Fieldsová šťastně vdaná za Jeffreyho a milující matkou dcery Aimee. O štědrovečerní noci je vzbudil požár v domě. Jeffrey pošle Daphne ven z domu a běží pro dceru, ale oba tam zemřou. Daphne o pár týdnů později zjistí, že je těhotná a později porodí syna Andrewa. Po čase rozpozná, že chlapec neslyší, a hned se začne učit znakovou řeč. Když Andrew povyroste, vybere mu internátní školu pro neslyšící, kde je hodně dětí stejného věku, a pomáhá ve škole ve všech směrech – nesnesla by být bez syna. Andrewovi už je osm, Daphne je synovi stále na blízku a při tom píše knihy. Odmítá propagaci knih, aby chránila soukromí své i svého syna. Mezitím se s ní sblíží ředitel internátní školy dr. Matthew Dane, zamiluje se do ní, ale Daphne se silného vztahu bojí…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jednou za život
Byl Štědrý den a v New Yorku světoznámá autorka Daphne Fields, ponořená do myšlenek, vstoupila do vozovky.Byla sražena autem a když ji sasnitka dopraví v kritickém stavu do nemocnice, probíhají jí myslí záblesky vzpomínek na triumfy její kariéry i osobní tragédie, které začaly jedné osudné noci před devíti lety, kdy její manžel a malá dcerka zahynuli ve smrtících plamenech.Vůli dále žít a překonat zármutek našla Daphne pouze ve vědomí, že je těhotná.Začíná psát knihu inspirovanou svým zesnulým manželem a brzy se stává úspěšnou spisovatelkou.Vychovává svého hluchého syna Andrewa a aby mu zabezpečila tu nejlepší péči, přihlásí ho na luxusní internátní školu, kde jej svěří do rukou zkušeného ředitele, doktora Matthewa Danea.Když se objeví nabídka z Hollywoodu, Daphne ji přijímá, ale myšlenkami stále zůstává s Andrewem.Brzy nato se Hollywood zamiloval do jejích knížek a Daphne se zase zamilovala do jednoho z hlavních představitelů filmu, natáčeného podle jejího románu.To samozřejmě není konec dojemného příběhu, protože se opět blíží Vánoce.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (Prime Suspect 1)

Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
Prime Suspect 1

Sergio Staino

Staino Sergio

Kim Roberts

Roberts Kim

Naposled navštívené:
Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (Prime Suspect 1)

Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru
Prime Suspect 1

Sergio Staino

Staino Sergio

Kim Roberts

Roberts Kim