reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

České pohádky [TV seriál]

O dvou poutnících (1968) - 5. díl

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
10 minut
„Pohádka podle Boženy Němcové.“

Celkové hodnocení filmu O dvou poutnících

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2014
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61419minih61419Červené album (2002) 
La dernière fille n
minih27180minih27180Bohužel pro mě (1993) 
Hélas pour Moi n
minih3823minih3823Bestseller (1987) 
Best Seller n
minih49692minih4969218 Year Old Virgin (2009) [Video] 
18 Year Old Virgin n
minih52609minih52609Blood Bath (1966) 
Blood Bath n
minih107091minih107091Kaštanka (1976) 
Kaštanka n
minih37096minih37096Country of My Skull (2003) 
Country of My Skull n
minih46298minih46298Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (1993) [TV film] 
Firestorm: 72 Hours in Oakland n
minih44560minih44560Chuť lásky (2007) 
The Feast of Love n
minih40357minih40357Buffy, přemožitelka upírů (1997) [TV seriál] 
Buffy the Vampire Slayer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
6   - Kuvik
8   - Matematick
7   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
6   - saraSun
5   - jambroz58
10 - žižalka
4   - Merry

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

1 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140621
Osobností: 602755
Fotografií: 520977
Plakátů: 252269
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.436/0.404