reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

České pohádky [TV seriál]

O chytré královně (1968) - 6. díl

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
8 minut
„Pohádka podle Boženy Němcové.“

Celkové hodnocení filmu O chytré královně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62634minih62634Aj múdry schybí (1998) [TV pořad] 
Aj múdry schybí n
minih55124minih55124Exploze (2008) 
Fire! n
minih56917minih56917Big Brother (2005) [TV pořad] 
Big Brother n
minih40198minih40198Mušketýři po 20 letech (1992) 
Mušketiory 20 let spustja n
minih14790minih14790Násilí na jezeře (1954) 
Violenza sul lago n
minih7296minih7296Electric Blue 26 (1988) 
n
minih47090minih47090Sněhová královna (1957) 
Snežnaja koroleva n
minih40778minih40778Tarzan 2 (2005) 
Tarzan II n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n
minih40148minih40148Slávnosť osamelej palmy (2005) [TV film] 
Starty: Slavnost osamělé palmy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - Kuvik
7   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
5   - jambroz58
10 - žižalka
4   - Merry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.377/0.352