Zari
ohodnotit

Postal

Další název:
Postal: Der Film / Postal: The Movie / Totálny úlet
Rok:
2007
Délka:
100 minut

Obsah filmu Postal

 
Postal Dude. Úplně normální člověk který žije ve městě zvaném Paradise City. A nesnáší ho. Nadává na něj, na svůj život i na svého psa který není schopný vykonat svou potřebu u sousedů a musí to dělat doma. V tom samém městě plánují teroristé velkou akci. A také se plánuje veliký festival na oslavu dráhé (a sprosté) panenky.
Další "zmrzačení" videohry na filmovém plátně od mistra oboru, Uweho Bolla. Pokud znáte režisérova předchozí "veledíla" tak jistě víte co vás čeká. Narozdíl od ostatních filmů se Postal nesnaží být horor, ale komedie. Z důrazem na slovo "snaží".
Uwe Boll je kontroverzní režisér, proto nelze jeho díla ani doporučit...
 
Související odkaz
 
Recenze: Postal

Zpravidla mám obří nechuť vyjadřovat se k filmům Uwe Bolla, neboť je to stejně ubíjející činnost, jako jejich sledování. Postal je nicméně něčím tak neuvěřitelným,... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Uwe BollUwe Boll  
hraje:
Zack WardZack Ward.....Postal Dude [37]   
Dave FoleyDave Foley.....Dave [44]   
Christopher CoppolaChristopher Coppola.....Richard [45]   
J.K. SimmonsJ.K. Simmons.....Kandidát Wells [52]   
Lorielle NewLorielle New.....Starr   
Rikki GagneRikki Gagne  
Lani GeleraLani Gelera  
Jackie TohnJackie Tohn.....Faith [27]   
scénář:
Uwe BollUwe Boll  
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Postal >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2019
Kde nabral toľko opíc?
Je to taká nočná mora a fakt je ten film   obdivuhodný tým, že nie a nie uveriť tomu, že   niečo také sa dá vôbec natočiť. Ja sa   priznám, že stále neverím, že sa niečo také   podarilo. Uwe Boll je už taká svojská legenda,   ale tu som mal pocit, že si robí prču sám zo   seba a vyžíva sa hlavne v silnej politickej   nekorektnosti. Ono ak chcete to pozrieť, tak   vedzte, že je to na vlastné nebezpečie a   chvíľami neviete či sa rehotať alebo plakať.   Ale fakt je tu zopár elitných frkov, mačka ako   tlmič, Uwe Boll v malej úlohe, kde si robí   srandu sám zo seba a potom následný fajt s   tvorcom Postalu (myslím hry), ako Sami chce   kúpiť motivačnú knihu, ale zistia, že   kreditku má zablokovanú vo všetkých   slobodných krajinách sveta, neberú šeky a v   hotovosti je švorc a nepožičia mu ani kumpán.   Treba aj vyzdvihnúť hlavnú postavu   sympatického Duda, Zack Wardovi asi došlo v akej   šialenosti hrá, tak si to totálne vychutnával.   Je to úchylná, trápna záležitosť s   niekoľkými geniálnymi vtipkami a momentmi a   tiež je tu kopec brutalitiek, viď ako dopadol   Uwe. Fakt sa mi nechce veriť, že sa dá niečo   také natočiť
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.4.2014
Hru, konkrétně její druhý díl, jsem kdysi   hrával. Přestože její námět je mírně   řečeno kontroverzní, skvěle jsem se u ní   bavil. Ne, opravdu jsem jí neprocházel jako   Mirek Dušín (přestože je takový postup prý   možný, nevím, nezkoušel jsem to :-D ). Mise   jsem vlastně ani neplnil, místo toho jsem   poléval nebohé civilisty benzínem a následně   škrtal sirkou, používal na ně paralyzér tak   dlouho, až jim povolil svěrač a objevila se pod   nimi loužička, odděloval pomocí lopaty hlavu   od trupu a tu posléze nechal aportovat svým   psem. Ano, zní to zvráceně, přesto se kvůli   tomu necítím nijak provinile. Je to jen hra.   Ano, byla to zábava. Ruku na srdce – opravdu   jste třeba v GTA nikdy úmyslně nepřejeli   nevinného civilistu? Potom si neumíte hrát.   Tady jsou jenom možnosti destrukce poněkud   bohatší. A ujetější. Mimochodem, nešlo   přitom jenom o vyšinuté násilí, celá hra   byla prošpikovaná humorem, Pravda poněkud   černým.
Na film, podle téhle brutality jsem   se tudíž docela těšil. Přestože ho točil   jistý Uwe Boll. O něm jsem toho věděl spoustu   z doslechu, ale…Ano dosud jsem neviděl jediný   jeho film. I když jejich hodnocení lecčemu   napovídá, já si rád utvářím vlastní   názor. Ke své škodě, často.
Úvodní   ztvárnění událostí z 11. září 2001 mě   nechalo zcela chladným. Ne nesmál jsem se. Ale   také se necítil uražený z toho, že je to   nevhodné parodizování. Navazující   představení hlavního hrdiny je neskonalá nuda.   Přesto je zdejší Postal Dude docela sympaťák.   Pohovor je potom jedna z nejtrapnějších scén   celýho filmu. Pak to mělo kupodivu spíše   vzestupné tendence. Obzvlášť od první   Postalovi oběti a jeho připojení se k Daveovi.   Na jejich sexy plán s holkama v military   bikinách s hakenkreuzem na pažích se docela   fajn koukalo. Ono vůbec momenty v „Malém   Německu“ se asi nejvíce přiblížily mým   představám o nenáročné zábavě. Kdo že za   to může? Překvapivě Uwe Boll. Ne kvůli   výborné režii či kvalitnímu scénáři,   nýbrž prostě proto, že sám sebe obsadil do   role…sebe. Jeho arogantní inkarnace, chlubící   se vychytralým financováním svých filmů mě   upřímně pobavila. A konfrontace s Vincem Desim?   Kouzelná . Škoda jen, že těchto pár minut mě   jako jediných opravdu rozesmálo, jen o pár   okamžiků později následující masakr   neviňátek byl naprosto zbytečný.
Ještě   něco málo ke kladům – prostředí městečka   Paradise, přítomnost „Usámů“ (rozuměj   klasicky fousatých arabášů s klasickýma   turbanama), Dudeho psa, velké malé otravné   „hvězdy“ či kočky jako tlumiče příjemně   na předlohu odkazují. Taky posledních asi   dvacet minut je jeden velkej krvavej masakr,   který i přes poněkud mdlé akční scény   celkem svižně uteče, těžko říct, proč   vlastně…Daveovi přisluhovačky a hlavně   kavárnická holka jsou celkem sexy a Zack Ward je   překvapivě frajer a velkej sympaťák. A to v   rádiu probíhající apokalyptické finále je   skutečně epické a závěrečná scéna s Bushem   a „Sammym“ má nemalý potenciál stát se   skutečně kultovní.
A teď to horší.   Předně Boll je naprostej lempl. Scénář je   jedním slovem sračkoidní. A ta režie? Škoda   mluvit – pokud je scénář slušnej, herci   zvládají, kameraman pustí svojí mašinku,   střihačům neujede ve střižně ruka a tak   dále, jsem přesvědčen, že i průměrnej   režisér (myslím spolehlivej rutinér bez extra   talentu) z toho dokáže vytřískat minimálně   slušnej film. Toť můj skromnej názor. Když   jsem tudíž viděl Bollovu práci, měl jsem   často dojem, že snad i já, bych tomu dokázal   vtisknout nějakou osobitost, nějakej řád,   spád, smysl či zábavnost. Boll točí stylem,   který mi až připomíná domácí video a teď   nemyslím jeho kladné stránky ale to, že vás,   či vaši rodinu bavit budou, souseda už těžko   (pokud nemáte malé děti a on není pedofil),   diváky v kině/ u TV? To snad ne… Přitom pár   záchvěvů něčeho, nestydím se říct   kvalitního, se objeví (i když to dost často i   na tom domácím videu…), jak to? Uwe si skočil   na oběd a během jeho pauzy zbytek štábu   tvořil něco hodnotného? Nevím. Nejsem ten   pravej, kdo by dokázal hodnotit práci   režiséra, nevím co tohle povolání vlastně   přesně obnáší, ale bezpečně vím, že to,   co dělá Boll to není.
Kontroverze. Film se   snaží co nejvíc šokovat a co nejvíc lidí   (američanů) nasrat, ať už jde o letecké   útoky, masakr dětí, nebo sejmutí kočáru s   miminem. Mám ale dojem, že se mu to vůbec   nedaří, z jednoduchého důvodu. Všechno je to   totiž okatě prvoplánované a hlavně totálně   mimo. Jediná z těchle kontroverzí nemá k   „příběhu“ absolutně žádné pojítko.   Kdyby tam výše jmenované (a nejen to) vůbec   nebylo, o snímku by se tolik nevědělo, ale   rozhodně by mu to prospělo. Jsou zde i   kontroverze, které mě bavili – „nacistické   zlato“, vztah Bush/Usáma, přednáška na téma   motivace podřízených, „Vy jste americká   vláda?“ či obvinění vlád Číny a Indie   z…
Výsledné resumé? Lepší, než se zdálo,   horší, než jsem se odvážil doufat a i přes   mé nepříliš vysoké hodnocení je tu jistý   potenciál, že až budu mít pár promile, tak to   pustím bandě podobně momentálně dobrého   vkusu prostých přátel a MOŽNÁ se budeme   královsky bavit…Nebo si radši pochčijeme pár   otravných vidláků ve virtuální realitě   Postalu 2jky…
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2014
Bláznivě, cvaknutý film.
Film Postal dokonale slaďuje se stejnojmennou   hrou, kterou jsem hrával dřív. Výborní herci   tomu dávají šmrnc. U tohohle filmu jsem se   nasmál fakt hodně. Bohužel film nemá český   dabing, takže se budete muset spokojit se   slovenštinou. Jinak rozhodně doporučuji pro ty,   kteří se chtějí zasmát s kamarády u   nějakého filmu ve stylu Scary movie.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2013
Bláznivá akční komedie od Uwe Bolka na motivy   hry POSTAL. Hru jsem kdysi viděl a chvilinku   hrál, ale už si to nepamatuji, takže nevím jak   film je hře podobný .V tomto případě je to   asi jedno. Cvaknutý, ujetý, bláznivý 40%.
Reklama
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.2.2009
pozor na srdeční příhodu
No to je tady síla.
Ne všechny filmy Uweho Bolla   byly vyložené kraviny,ale tohle tedy fakt   přehnal.
Při sledování tohoto veledíla se o   mě pokoušely mrákoty.V podstatě jsem to   celkově nějak nepobral.
Viděl jsem,zvracel jsem   !
Pro hardcore vyznavače Uweho Bolla   povinost.
Pro ostatní pouze na vlastní   nebezpečí. :-)
Tom_Hardy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Ve své podstatě až zajímavý film:) Málokdy   se sejde tak obdivuhodný režijní antitalent s   tak pramalou soudností, ohromnou drzostí,   arogancí a ještě k tomu poměrně solidním   rozpočtem (přeci jen je vidět, že to nestálo   deset tisíc dolarů). Postal je fascinující už   z toho hlediska, že v něm Boll prvně ve své   kariéře není jen filmařsky neschopný, ale   současně je i okatě namyšlený. Na druhou   stranu se mu v Postalu čas od času skutečně   podaří vstřelit nějaký povedený vtip (třeba   hledání klíčků mi přišlo jako roztomilý   nápad). Samozřejmě většinu času vládne   trapnost a naprosto nesmyslný průběh děje, je   to ale (i na Bolla) tak přepálené a absurdní,   že to vlastně docela dobře uteče…

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih147367minih147367The Siege of Jadotville (2016) 
The Siege of Jadotville n
minih66672minih66672Rodina je základ státu (2011) 
Rodina je základ státu n
minih27709minih27709Mazaný Filip (2003) 
n
minih43106minih43106Absurdistán (2006) 
Idiocracy n
minih59198minih59198Don't Stop (2012) 
Don't Stop n
minih43406minih43406Sejmi eso (2007) 
Smokin' Aces n
minih162190minih162190Najednou jsme rodina (2018) 
Instant Family n
minih37065minih37065Tenkrát v Mexiku (2003) 
Once Upon a Time in Mexico n
minih66852minih66852Co ty jsi za číslo? (2011) 
What's Your Number? n
minih39797minih39797Můj auťák Brouk (2005) 
Herbie: Fully Loaded n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Postal (2007)Postal (2007)Postal (2007)Postal (2007)
Reklama