FDb.cz - filmová databáze

Vítejte! Dnes je 20.4.2014 a svátek má Marcela. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Poklad na Sovím hrádku (2004) ...

14:20 - 15:30

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Život se smrtí

14:50 - 15:35

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Bláznivá školka (2003)

14:30 - 16:20

48 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

14:20 - 16:30

58 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 112225
Osobností: 493668
Fotografií: 420638
Plakátů: 210286
Obsahů a biografií: 105701
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Matka Tereza - Pero v Boží ruce ...

Matka Tereza - Pero v Boží ruce
Přestože s mnoha názory   Matky Terezy spíše   nesouhlasím, na tento její   životopisný snímek jsem se   podívala opravdu ráda.   Myslím, že více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

První výlet (2009) [TV film]

První výlet

První výlet
Název epizody odkazuje na   píseň Shake and Fingerpop od   skupiny JNR Walker & The All   Stars:
http://www.youtube.com   /watch?v=OSggINAdyjI
Aby více >

Autor: MARi0

Chvění 3 (2001) [Video]

Chvění 3
Červi graboidi se po letech   vrátili. Už ne jako film,   ale jako video, i to dokazuje   klesající úroveň různých   pokračování potvor a   více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 4 / 10

Aréna smrti 2 (2002) [Video]

Aréna smrti 2
Když je Dirkova přítelkyně   Nicol krutě znásilněna a   zabita, pronikne Dirk do   věznice, kde se jí to stalo   a využije svých   více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 4 / 10

Škrábance (2009) [TV film]

Škrábance

Škrábance
Název epizody odkazuje na   píseň Scratches od zpěváka   a kytaristy Johna   Fruscianteho. Jelikož   všechny názvy dílů by   měli mít něco více >

Autor: MARi0

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.07/0.042