FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.9.2014 a svátek mají Linda a Samuel. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Profesionálové (1977) [TV seri...

15:10 - 16:00

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Muž, který přecenil českou duš...

15:25 - 16:20

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

15:20 - 16:35

20 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

15:30 - 16:25

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 117879
Osobností: 511087
Fotografií: 435755
Plakátů: 218282
Obsahů a biografií: 110906
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Turisti (2012)

Turisti
Zadejte se do třicítky,   neboť každý rok single   navíc zvyšuje   pravděpodobnost, že   narazíte na perverty typu   Chrise a Tiny - včetně více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 8 / 10

Bláznovství (2008)

Bláznovství
Přijala jsem ten příběh,   převzala jeho nadhled,   osvojila bolest, přivlastnila   něhu... Jo, tak tohle já   můžu - líbí se mi to   více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 8 / 10

Čtyřicítka na krku (2008) [TV fi...

Čtyřicítka na krku
Takový obyčejný TV   romantický snímek o tom, že   ve čtyřiceti život   nekončí, ale vlastně opět   začíná. Jednoduchý   příběh je spíše určen více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Děti (2008)

Děti
Ach, ten nevinný dětský   pohled. Ten druhý… už   rodiče nedokážou ustát.   Tyhle děti nejsou nic   jiného, než zákeřné malé   bestie, které více >

Autor: Faustka | Hodnocení: 7 / 10

Red State (2011)

Brr… Red State je   neředěný zdroj fanatismu.   Až mi z těch sektářských   pošuků naskákaly osipky.   Ale arzenál měli slušnej. A   příště raději zvolím   mírnější druh narkózy;)

Autor: Faustka | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.596/0.58