FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 31.10.2014 a svátek má Štěpánka. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Hitparáda televizní zábavy

22:25 - 23:20

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Víkend na Zuydcoote (1964)

22:45 - 00:45

19 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

NOVA - 96 hodin (2008)

22:30 - 00:20

34 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - Červený drak (2002)

22:25 - 01:05

39 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 120220
Osobností: 519714
Fotografií: 441920
Plakátů: 221188
Obsahů a biografií: 112897
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Divergence (2014)

Velmi zajímavý sci-fi   snímek. Výborná myšlenka,   prostředí, děj i herecké   obsazení. Trochu mi chyběla   hlubší myšlenka a občas   nedomyšlený scénář -   celkově supr

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin (2008)

Rozhodne jeden z nejlepších   filmů dane kategorie.   Nečekal jsem zázrak, ale   člověka to vtáhne a celkove   film působí neodflaknute a   jaksi opravdove.

Autor: jmokr | Hodnocení: 10 / 10

Volání (2014)

Volání

Ze začátku jsem se trochu   nudila, po 15 minutách už to   začalo být "o něčem".   Nakonec mě děj zaujal, ale   není to film, který bych   chtěla vidět dvakrát.

Autor: angi5 | Hodnocení: 7 / 10

Pravidla lži (2006)

Pravidla lži
Divný pocit zůstává a já   nevím, jestli ho připsat   nevěrohodnosti Mr. Švehlíka   ve srovnání s věrohodností   terapeutů, divnému závěru   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Divergence (2014)

Divergence
Na tenhle film jsem se divala   hlavně kvůli hodnocení tady   a ještě kvůli obsahu,obsah   mi hrozne pripominal Hunger   games,takze jsem naváhala více >

Autor: neriah | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.426/0.406