FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.7.2014 a svátek má Kristýna. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Vše o vaření

16:30 - 16:45

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Cutty Sark - Vzkříšení z popel...

16:35 - 17:20

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

16:30 - 17:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

16:30 - 17:30

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 115961
Osobností: 505290
Fotografií: 433187
Plakátů: 216262
Obsahů a biografií: 109416
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sherlock Holmes: Jak prosté (201...

Možná je to v podstatě   pořád dokola, nerealistické   a samé klišé, ale mě   tenhle seriál neskutečně   baví. Nebo, abych byl   přesnější - jeho hlavní   hrdina. JE TO KLASIK! :-)

Autor: fandaaa | Hodnocení: 10 / 10

Vinnetou - Rudý gentleman (1964)

Vinnetou - Rudý gentleman
Jojo Rudej Gentlas Vinnetou a   jeho kámoši,skvělá banda   špatnejch   grázlů,humor,hudba,akce,tohl   e jsou vydařené díly,které   máme rády od více >

Autor: fla | Hodnocení: 8 / 10

Dva machři mezi nebem a peklem (...

Dva machři mezi nebem a peklem
Další italská komedie, kdy   dva piloti pomocí vtipu   (honička za neřízeným   letadlem) a svých pěstí   (T.Hill a B.Spencer)   dokazují svým více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 6 / 10

Veronica Mars (2014)

Veronica Mars
Dalibor Janda to zpíval   dobře: Všechno na Mars!   Proč tam ale zapomněli   vystřelit i tuto doutnající   marsku, která se většinu   filmu více >

Autor: Kyle_XY | Hodnocení: 4 / 10

Čtvrté patro (1999)

Není dům, jako dům…   tenhle má tísnivou   atmosféru, podivné   obyvatele, tajemného   zámečníka a záhadnou   sousedku.

Autor: Faustka | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.034/0.017