FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.11.2014 a svátek má Xenie. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

09:05 - 09:30

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Láska a jiné delikatesy (2010)...

09:00 - 10:30

8 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:55 - 09:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:05 - 09:50

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 121037
Osobností: 523102
Fotografií: 445696
Plakátů: 222440
Obsahů a biografií: 113664
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Každý mladý muž (1965)

Každý mladý muž
Ten film se mi naprosto jako   drama nejeví, je to spíš   tragikomedie, a potěšilo   mě, když jsem viděla tolik   našich některých   výborných více >

Autor: clara.bow | Hodnocení: 7 / 10

Máte slovo s M. Jílkovou (2008) ...

Máte slovo s M. Jílkovou
Formát pořadu celk
em ujde,   ale moderátorka to trochu   nezvládá, šest hostů je   hodně ,plus vstupy diváků.   Rozbor problémů žádný,   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 5 / 10

Drahé tety a já (1974)

Česká klasika...

Drahé tety a já
Česká komedie plná zvratů   a překvapení. Samozřejmě   skvělý koncert všech   hlavních hrdinů-Ivu   Janžurovou, Jiřího Hrzána,   Natašu více >

Autor: nufik-001 | Hodnocení: 10 / 10

Druhá šance (1999)

Nudná   romantika,střídající se   hádky pak usmiřování k   tomu nudné dialogy,snímek   bez zajímavosti co by mě u   toho udržel celou dobu takže   jednou stačilo.

Autor: PORTER | Hodnocení: 3 / 10

Takoví normální zabijáci (1994)

Takoví normální zabijáci
Tenhle film považuji za   nejhorší Stoneův film.   Nevydržel jsem to sledovat   až do konce. Kombinace   šílené práce kamery,   střihu, násilí více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.075/0.044