FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.1.2015 a svátek má Ingrid. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Dobré ráno

02:15 - 04:50

127 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Klub přátel dechovky

04:10 - 04:55

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 05:05

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

03:40 - 04:30

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 123285
Osobností: 531193
Fotografií: 455576
Plakátů: 225973
Obsahů a biografií: 115185
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Přehlídka děsu (2011)

Přehlídka děsu
Spíš Přehlídka hnusu,   řekla bych... místy k   smíchu - i když v obou   smyslech, místy hodně   trapná, ale z naprosté   většiny odporná - na více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 4 / 10

Life After Beth (2014)

Life After Beth
Právě, když jsem si po   řadě nanicovatých chodů v   lednovém meníčku říkala:"   Už mě sakra někdo   překvapte!", přistane mi na   talíři tahle více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 8 / 10

Odpočívadlo (2006) [Video]

Odpočívadlo
Božínku, to je zase   veledílo. Okoukanej   příběh, kterej je dějově   tak neskutečně podobnej   texaskýmu masakru a domu s   voskovejma více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

Grand Tour: Disaster in Time (19...

Ach, ti turisté!

Grand Tour: Disaster in Time
Ač byl film natočen v roce   1992, způsob vyprávění,   prostředí a rozvláčné   tempo evokuje spíš   sedmdesátá, neřkuli přímo   šedesátá léta více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 5 / 10

Železná srdce (2014)

Železná srdce
Dobrý válečný film   tentokráte z perspektivy   tanku. Zajímavý děj,   výborné tankové bitvy,   skvělé efekty a slušné   herecké obsazení. Určitě   stojí za to vidět

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2015, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.046/0.03