FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.10.2014 a svátek má Brigita. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Dobré ráno

01:55 - 04:25

135 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Veselá je dědina

04:05 - 05:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:05 - 05:05

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Wolfův revír (1992) [TV seriál...

04:00 - 06:40

10 minut již uběhlo
150 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 119763
Osobností: 518073
Fotografií: 439972
Plakátů: 220514
Obsahů a biografií: 112519
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Policajt nebo rošťák (1979)

Policajt nebo rošťák
Svižné, vtipné, bláznivé   a přesto vážné, dech   beroucí - k tomu krásná   hudba, tak co víc si přát.   Nezapadá ani do jedné ze   škatulek více >

Autor: cerfik | Hodnocení: 8 / 10

Dárce (2014)

Dárce
Filosofická sci-fi s minimem   akce, ze které kazí dojem   to, že už se díváte na   něco, co už tu bylo   několikrát - Hunger games,   Elysium více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Apokalypsa v Hollywoodu (2013)

Apokalypsa v Hollywoodu
Podle mě jedna z nejhorších   komediích..... Koukala jsem   na to jen kvůli tomu,že tam   hraje Emma Watson,ktera si tam   vlastně zahrala hroznej více >

Autor: neriah | Hodnocení: 1 / 10

Sprosťárny (2013)

Komedie?

Tak to si vážně nejsem   jistej...Povedená komedie?   Tak to už vůbec   ne...Vyložený propadák? Tak   to zas ne:-) Prostě takovej   zvláštní film, který se   může vidět, ale taky   nemusí...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Neboj, jsem v pořádku (2006)

Neboj, jsem v pořádku
Jak to je... "však lépe v   mylné naději sníti, před   sebou čirou temnotu,   nežli... strašlivou poznati   jistotu!"... tak nějak praví   náš více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.203/1.184