FDb.cz - filmová databáze

Vítejte! Dnes je 23.4.2014 a svátek má Vojtěch. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Kuchařská pohotovost

15:10 - 15:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Biblické příběhy: Genesis (199...

15:10 - 16:45

2 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

NOVA - Zákon a pořádek: Zločinné úmys...

14:20 - 15:20

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

14:10 - 15:25

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 112312
Osobností: 493962
Fotografií: 421040
Plakátů: 210622
Obsahů a biografií: 105818
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jaro (1947)

Sympatický milý film, který   pohladí po duši. Záměna   herečky a vědkyně funguje   na výbornou a dokáže   pořádně roztáhnout koutky   k úsměvu. Navíc oplývá   optimismem až nakažlivým.

Autor: lucymat | Hodnocení: 7 / 10

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku ...

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Na megaúspěch se musí   navázat, a tak je tu dvojka s   pár figurkami navíc.   Schneider hraje typicky   "pablba", z jiných rolí ho   snad ani více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 8 / 10

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012...

Cesta na tajuplný ostrov 2
Verne a spol. se sice asi   otáčejí v hrobě, ale díky   hlavně krásné floře (i té   bez triků) a kočičce VH se   na to docela dá koukat.   více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 5 / 10

Noční můra v Elm Street (2010)

Noční můra v Elm Street
Nemůžu si pomoct ale i když   jsem věděl že originál   tomu s přehledem nakope prdel   dost mě tohle dílko   zklamalo. Dneska už nikdo   neumí více >

Autor: tyler93

Babí léto (2001)

Babí léto
„Vážená paní soudkyně.   Život s odpůrcem je hrozný.   Nechodí na pohřby, nepíše   kondolence a ze smrti si   dělá legraci! A ze   smutečních více >

Autor: Omnibus | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.062/0.042