reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.9.2016 a svátek má Andrea. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138022
Osobností: 595269
Fotografií: 513074
Plakátů: 248444
Obsahů a biografií: 127576
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hardcore Henry (2015)

WTF?!

Hardcore Henry
Co je tohle kurva za   film?!

Absolutně žádný   děj. Tem film je jedna velká   akce s občas i dobrými   efekty.

nyní Vám   podrobně více >

Autor: Kamdar | Hodnocení: 3 / 10

Verdi (1982) [TV seriál]

Verdi
Výpravný seriál, precizně   dělaný. Takřka podrobná   vědecká práce. Vzhledem k   tomu, že životopisných   seriálů je u nás jako   šafránu, proto dávám   vysokou známku.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 10 / 10

Auta 2 (2011)

Už menej pretekov

Auta 2
Keby sa to držalo zápletky,   že Blesk si to ide rozdať s   talianskou formulou, a do toho   nejaké drobné vtípky a   zápletky, tak by to bolo více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 4 / 10

Linka č. 657 (2015)

Záporák hrdinou

Linka č. 657
Velice zajímavý film o   loupeži a následném   unesení městského autobusu.   Postupně se z hlavního   hrdiny vyklube ten hodný   lupič, který více >

Autor: Difadon | Hodnocení: 9 / 10

Anna Karenina (2012) [DCP]

Měla jsem dát plný počet hodnocení...

Anna Karenina
Asi proto, že jsem nečekala   nic nového mne tohle   zpracování světoznámého   románu hodně   překvapilo.Nadšeně jsem   uvítala obsazení více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.029/0.016