FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.4.2015 a svátek má Alexandra. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Příběhy slavných... Jaroslav V...

11:05 - 12:00

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (2014)

11:45 - 12:10

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

11:25 - 11:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Julie Lescautová (1992) [TV se...

10:25 - 12:25

83 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 126015
Osobností: 545186
Fotografií: 466833
Plakátů: 229924
Obsahů a biografií: 117342
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Nebeský pláč (1994)

Nebeský pláč
Lloyd A. Simandl se v   českých reáliích pustil i   do romantismu a natočil lehce   erotický snímek o vášni   mezi německým vojákem a   českou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Konec agenta č. 312 (1974) [TV f...

Konec agenta č. 312
Televizní komediální   povídka s plejádou českých   herců. František Filipovský   si opět střihnul   policejního komisaře velmi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Krvelačná monstra (2011) [TV fil...

To je pekna blbina

Krvelačná monstra
misto Vasquezove Cortezova a   misto vetrelcu koňopsi. 99%   animovano, vcetne strelby a   vybuchu. Tohle neni becko, ale   aspon efko.

Autor: geojezek | Hodnocení: 2 / 10

Vlk (1994)

Vlk
Ten film je jednoznačně   špica. Možná proto, že   mám na Nicholsona slabost,   možná proto, že mám rád   strašidelný filmy. Nicholson   je ale úžasnej a zase to   projednou dokázal.

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Rodinka (2010/1)

Rodinka
Televizní paskvil o   ničem,příběh rodiny z   jednoho bytu kde spolu žijí   od dětí až po babičku k   tomu se občas objeví   nějaká návštěva více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2015, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.032/0.016