reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.5.2016 a svátek má Viola. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Podoba ticha (2014)

00:55 - 02:35

33 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:10 - 01:55

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu: Stuttgart - První ...

23:55 - 01:40

93 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 135737
Osobností: 586697
Fotografií: 504946
Plakátů: 245203
Obsahů a biografií: 125209
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

X-Men: Apocalypsa (2016)

?

X-Men: Apocalypsa
Jsem velký fanda, takže   dávám maximální   hodnocení. Jedna věc mi   však vadila poměrně dost a   to postava Wagnera.(toho   modrýho čerta, co více >

Autor: Dymytry | Hodnocení: 10 / 10

X-Men: Apocalypsa (2016)

X-Men: Apocalypsa
Kapitánovi jsem dala   osmičku, a i když jsou   X-Meni moje srdcovka, je   známo kvůli komu, tak   dávám za sedm. Bryan Singer   je ukecanější více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Havran (2012)

Vertebrata

Havran
Film mal zrejme určité   ambície. Avšak. Začnem   vecami, ktorým nie celkom   rozumiem. Prečo Havran?   Zrejme je to odkaz na jeho   populárnu více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 5 / 10

Velká filmová loupež (1986)

Velká filmová loupež
Nádherná blbina, pro mne   jako stvořená i po letech.   Inspirovalo mne to k tomu,   abych se podíval na starší   filmy, které si už   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Lov lososů v Jemenu (2011)

Lov lososů v Jemenu
Ale trvalo to, než mi došlo,   že film není o lososech, ale   o vztahu dvou lidí a vůbec o   změně v životě. Nakonec ta   paralela nebyla špatná, i více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.129/0.096