reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.8.2016 a svátek má Radim. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Okouzlení VIII (2005) [TV seri...

09:00 - 09:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Všechny moje děti

08:30 - 10:00

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko (2015) [TV po...

09:50 - 11:10

4 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - Žena zákona (1996) [TV seriál]

09:05 - 11:10

49 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 137292
Osobností: 592526
Fotografií: 511255
Plakátů: 247611
Obsahů a biografií: 126839
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Machete (2010)

Machete
Film nesmíte brát vážně,   je to naivní až je to dobré   a nad některými scénami   jsem se fakt pobavil, ale na   mně je to příliš   brutální. více >

Autor: pesec | Hodnocení: 4 / 10

Kruťárny (2011) [TV pořad]

Škoda že příliš pozdní vysílání !!!!!

Kruťárny
je to dost dobrej pořad ale   dávají ho strašně pozdě ,   pár krát jsem se díval ale   pak jsem spal až do půl   dvanácté akorad na oběd

Autor: GiovanniBln | Hodnocení: 10 / 10

Vzpomínky na Afriku (1985)

Nádherný film,

Vzpomínky na Afriku
který se umí dostat do   vašeho srdce tak jako   málokterý jiný. Podobně na   mě zapůsobily Madisonské   mosty.

Autor: Leeborg

Hlídka (1989)

Premiéra

Hlídka
Domáca premiéra sa   uskutočnila až v mesiaci   7/1990 (ZSSR), svetová až   13.9.1990 na festivale v   Toronte.

Autor: Addams

Goodbye World (2013)

Goodbye World
Priemer, ktorý sa na autorov   predošlý film Bold Native   nechytá. Vo filme nie je   veľa postáv, sympatický mi   bol zo začiatku A.L.F.   více >

Autor: whack | Hodnocení: 6 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.035/0.021