FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 31.3.2015 a svátek má Kvido. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Smrt na mysu (1990) [TV film]

22:10 - 23:05

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Romeo, Julie a tma

22:10 - 23:30

34 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

22:35 - 23:25

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

22:20 - 23:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 125529
Osobností: 541894
Fotografií: 465250
Plakátů: 228996
Obsahů a biografií: 116880
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sedmý syn (2015)

Sedmý syn
To mělo být jako co?   Splácanina Honu na   čarodějnice, Černé smrti a   Eragona (to kvůli drakům).   Kit Harrington se moc   neohřál. Jeff více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Cesta naděje (2014)

Cesta naděje
perfektní zpracování   myšlenky, zajímavé dílo   poutavé až do konce,   skvělá dokreslující hudba   a velmi zajímavý závěr

Autor: NicolasDC1 | Hodnocení: 10 / 10

Discopříběh 2 (1991)

Discopříběh 2
Zatímco mladej už dostal   rozum, najednou začal blbnout   tatík. Oproti prvnímu dílu   však ve slabší formě,   hlavně co se týče hudby.   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Holky z porcelánu (1974)

Holky z porcelánu
Tehdy byly ty minisukně   proklatě nízko.
Jinak   vcelku vtipná záležitost ze   skladu jedné porcelánky, kde   se na produktivitu práce moc   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Taktické cvičení (2003) [TV film...

Taktické cvičení
Ne všichni v Anglii byli   proti nacistům a kšeft je   kšeft, řečeno moderními   slovy, byznys je byznys a   peníze nesmrdí, i když to   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2015, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.061/0.043