reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.5.2016 a svátek má Zikmund. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Věda a náhoda: Podivuhodné obr...

05:05 - 05:59

31 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - nevysílá se

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 135208
Osobností: 584688
Fotografií: 503305
Plakátů: 244353
Obsahů a biografií: 124705
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Close Range (2015)

Close Range
Režisér Isaac Florentine   stále nezanevřel na akční   snímky s bojovým uměním   (sám je v tom velmi zdatný)   a přináší další a   další více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Každý milion dobrý (2016) [TV fi...

Vdova

Každý milion dobrý
miliardářka po těžké   autonehodě přehodnotí svůj   vztah k penězům a rozhodne   se rozdat svůj majetek   potřebným. Rodině se to   nelíbí a více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kovbojové a vetřelci (2011)

Kovbojové a vetřelci
Mě se film líbí, kombinace   westernu a scifi mě moc   bavila. ;) Dobré herecké   výkony, trochu lepší mohli   být MZci ;)

Autor: Jiftach | Hodnocení: 8 / 10

Modelky s.r.o. (2014)

Hejbnete tema milionovama zadkama

Modelky s.r.o.
Ťažko to nejako hodnotiť.   Námet nebol nejako extra   originálny, a časom sa to   menilo na sled scénok,   niektorých aj vtipných, ale   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 5 / 10

Operator (2015)

Operator
A máme tu dalšího   volajícího s úmyslem   všechny kolem ovládnout a   pod pohrůžkou smrti malé   holky dosáhnout svého.   Tentokrát se jedná o více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.067/0.051