FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.7.2014 a svátek má Viktor. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 116158
Osobností: 505827
Fotografií: 433586
Plakátů: 216467
Obsahů a biografií: 109545
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pokoj 1408 (2007)

1408

Po dlhej dobe som videl dobrý   a celkom strašidelný   horor.John Cusack bol   presvedčivý a S.L.Jackson ma   potešil.Dobrý horor.

Autor: bobo336 | Hodnocení: 10 / 10

Muž ve stínu (2009)

The Ghost Writer

Konečne nejaký riadny   Thriller.Film prekypuje   záhadným príbehom a je   plný zaujímavých   zvratov.Dobré herecké   obsadenie potešilo ale pri   tomto filme by ani nemuselo   byt.

Autor: bobo336 | Hodnocení: 9 / 10

Zahulíme, uvidíme (2004)

Zahulíme, uvidíme

Zahulíme, uvidíme
Pobavilo a prekvapilo.Nečakal   som,že sa tak nasmejem.Herci   mi prišli sympatický a dobre   som sa na nich bavil,hlavne na   Kumarových vtipných více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 10 / 10

Tři mušketýři (2011)

The Three Musketeers

Tři mušketýři
Celkovo ma to   prekvapilo.Akčné scénky aj   ked prehnané nenudia a herci   sa mi páčili.Občas   niektorá z postáv zahlási   nejakú vtipnú více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Prvotní strach (1996)

Prvotní strach
Právnický thriller s R.Gerem   který v roli advokáta se   snaží vyšetřit vraždu   biskupa ze kterou je zatčen a   podezřelý E.Norton který je   více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.113