reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.2.2016 a svátek má Apolena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:40 - 17:15

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Neviditelné světy: Co oko nevi...

16:30 - 17:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

15:35 - 16:57

69 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

15:35 - 17:30

69 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 133150
Osobností: 576991
Fotografií: 496597
Plakátů: 241438
Obsahů a biografií: 123251
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

V/H/S: Viral (2014)

V/H/S: Viral
Body dolů za kameru a to u   všeho. Jako blikání, jako   výpadky mi lezlo krkem a to   velmi hodně. Asi mělo jít o   něco na způsob found   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Olizovač (2016) [TV epizoda]

Olizovač
Další díl, tentokráte je   ve hře vražda, ale i   loupežná přepadení +   dozvuky minulého dílu.   Stále vše na vysoké úrovni   i pár humorných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Star Wars: Síla se probouzí (201...

Komerční produkt

Star Wars: Síla se probouzí
Disneyho společnost si   koupila od George Lucase   práva Na Star Wars ságu   "sakumprásk" se vším všudy   a rozhodně ne proto, aby   mohli více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Velký útěk (1962)

Nadsázka

Velký útěk
Hvězdné obsazení, to ano.   Jinak výsměch všem co   prošli peklem nacistických   koncentračních táborů, kdy   se umíralo pokud ne   plánovitě, více >

Autor: Kusuar34

Vlna (2015)

Vlna
Říkají tomu evropský   velkofilm, nevyhnu se tedy   srovnámí s US produkcí... A   ano, z tohoto srovnání vyjde   Vlna poměrně fajn. Já mám   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.03/0.017