reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

09:55 - 10:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách: Etiopie, ze...

09:45 - 10:40

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

09:50 - 10:25

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

19 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139571
Osobností: 599525
Fotografií: 517287
Plakátů: 250376
Obsahů a biografií: 128893
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Rapl (2016) [TV seriál]

Rapl
Tak tenhle, ponurou   atmosférou nasáklý, seriál   mě každé pondělí doslova   připoutal k obrazovce.   Nějaké ty logické blešky   by se určitě více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Tak nějak se pořád nemůžu   zakoukat. Co to má vlastně   být - na kriminálku je to   málo zajímavé, na komedii   zase málo vtipné...   Nejspíš více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 5 / 10

Opravdoví kamarádi (1997)

Opravdoví kamarádi
Rodinný mírně dobrodružný   snímek o delfínovi, kde   samozřejmě nesmí chybět   ani velice chytrý pejsek.   Film, který potěší nejen   děti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Beznadějný útěk (2009) [TV film]

Beznadějný útěk
Ztráta paměti po nehodě a   postupně se odhalující   střípky ponurých zážitků   vedoucí až k odhalení   důvodu oné nehody. To vše   tentokrát v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.069/0.055