FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.5.2015 a svátek má Vilém. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:20 - 02:25

30 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Chcete mě?

01:50 - 02:20

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

01:40 - 02:15

10 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Firma (2012) [TV seriál]

01:40 - 02:40

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 127256
Osobností: 550967
Fotografií: 470465
Plakátů: 231794
Obsahů a biografií: 118327
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Battlestar Galactica: Břitva (20...

Zážitek

Battlestar Galactica: Břitva
Povinnost pro fanoušky BSG.   Pro ostatní rozhodně nejen   ztráta času, ale i   zbytečná snaha dostat se do   vesmíru, v kterém tímto   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Andělé všedního dne (2014) [2k d...

Andělé všedního dne
Film jsem viděl rád, děj   mě zaujal a teprve na konci   jsem zjistil, že je od Alice   Nellis. Rád bych ji něco   vytknul... ale co? Režie ok, více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Grandhotel Budapešť (2014)

Grandhotel Budapešť
Krásně barevná poetická   freska s výborným Ralphem   Fiennesem v hlavní roli.   Pokud budete mít čas a klid   na večer s filmem tohto   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Stockiho poslední případ (1996) ...

Stockiho poslední případ
Dnešním příběhem, se   loučíme, nejen s výtečným   vídeňským kriminalistou   Stockingerem ale i se   skvělým hercem Karl   Markovicsem, a po více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 10 / 10

Socialistický zombi mord (2014)

Socialistický zombi mord
Ani jsem to nedokoukal, ano   tvůrci si to asi natočili   pro radost, ale já se   nebavil,,, nezaujalo ač   nápad zombíků na Slovensku   a ještě za komančů blbej   nebyl.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2015, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.148