FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.10.2014 a svátek má Nina. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Neobyčejné životy

09:30 - 10:30

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Zde jsou lvi (1958)

09:30 - 11:00

54 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

10:05 - 11:25

19 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - To je vražda, napsala (1984) [...

09:20 - 10:25

64 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 119881
Osobností: 518752
Fotografií: 440554
Plakátů: 220748
Obsahů a biografií: 112609
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Památkáři (2014) [2k digital]

Památkáři
Opravdu se nejedná o   válečný film, ani o   reálné drama, je to taková   limonáda na motivy   skutečných událostí. Asi   jsem čekal něco více >

Autor: jirry | Hodnocení: 7 / 10

Bez soucitu (2009)

přeháňka

No tenhle film je mooc   přehnanej, ale nedá se   říct, že by se člověk   nudil. Divoké akce i   zvraty...jen nevím proč ve   hlavní roli je Travolta s 20   kilama nadváhy ;)

Autor: Kares86 | Hodnocení: 7 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Zrození legendy je kombinací   bitek a srdceryvného   asijského melodramatu, nic z   toho není uvěřitelné a ani   to úžasné tajemství   více >

Autor: cerfik | Hodnocení: 6 / 10

Štístko (1966)

Promiň, Curile,

Štístko
ale je to blbina. Po filmech   Někdo to rád horké a   Svědek obžaloby nějak   nemůžu další Billy   Wilderovky ocenit. Ani Sladká   Irma mě více >

Autor: beneva | Hodnocení: 5 / 10

Drákula: Neznámá legenda (2014)

Jiné pojetí Drákuly, než   na jakého jsme dosud byli   zvyklí, pro mě bylo   příjemně osvěžující.   Nenudila jsem se ani chvilku.   Film stojí za podívání.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.16