reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.7.2016 a svátek má Patricie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:45 - 00:30

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - S gurmánem na cestách II: Broo...

00:10 - 00:50

14 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ro(c)k podvraťáků (2006)

22:30 - 00:45

114 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Do hlubiny (2005)

22:10 - 00:35

134 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 136430
Osobností: 589576
Fotografií: 507986
Plakátů: 246319
Obsahů a biografií: 125997
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Kam se poděly dobré   francouzské komedie? Ví   bůh. Tahle serie rozhodně   dobrá není. Naopak. Je   velice mizerná.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Bridge (2013/1) [TV epizoda]

The Bridge
Znovu se objevuje Raina se   svými "růžky" a Mike   Peterson se rychle   přeorientoval v klaďase, ale   to v něm bylo od začátku.   May více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Shrek (2001)

SUPR

Shrek
kdo se tváří kysele ten ať   jde do prde... háje
  úžasný film jedna z nej   hlášek je úravek písně   kterou jsem již napsal   některé hlášksy více >

Autor: bukajkalab

Vánoční horor (2015)

Vánoční horor
Solidní horor, který   nezapomene i na veselejší   stránku. Tím myslím Santovi   vánoční pomocníčky,   kteří se snaží svého   šéfa zlikvidovat více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Kniha džunglí (2016) [DCP]

paráda

Kniha džunglí
Byla jsem na 3D se svou   3.letou dcerou a obě jsme na   to po celou dobu koukali a moc   se nám to líbilo, pořád se   něco děje, člověk se   nenudí. Krásně zpracované.

Autor: kajjiik | Hodnocení: 10 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.081/0.066