FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.9.2014 a svátek má Zita. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Profesionálové (1977) [TV seri...

15:10 - 16:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky

15:20 - 16:05

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

15:15 - 16:30

33 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

15:30 - 16:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 118380
Osobností: 514036
Fotografií: 437074
Plakátů: 218922
Obsahů a biografií: 111555
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tři bratři (2014)

Bezvadnééé! :D

Tři bratři
Je to strašně hezká   pohádka. Miluju hudební   pohádky. Tři bratři, tři   pohádky, tři ženy.   Zvířátka jsou úžasná,   jenom vlk byl strašnej. více >

Autor: magnetek2001 | Hodnocení: 10 / 10

Skřípění (2003)

Skřípění

Skřípění
Ač nejsem nějaký vášnivý   fanoušek skateboardingu, tak   tenhle film se mi docela   líbil. Měl jsem možnost   vidět efektní triky na   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Milionový závod (2001)

Milionový závod

Milionový závod
Hodně povedená komedie,   která mě ke sledování   přinutila hlavně díky   vynikající zápletce. Parta   rozličných postaviček, jež   mají pouze více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Město nemrtvých (2013)

Město nemrtvých
Zombie co vlastně nejsou   zombie, roboti a Dolph   Lundgren. Tahle kombinace   znamená, že půjde o akční   béčko, bohužel v tomto   případě více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 3 / 10

2:37 (2006)

2:37
Za dveřmi je sebevrah... a   teď hádej hádej hadači,   který z šesti zoufalců má   pádnější argument! K   dispozici máš nápovědu ve   formě více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.182/0.087