FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 22.12.2014 a svátek má Šimon. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Pod pokličkou

02:30 - 03:10

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Evropa dnes

02:35 - 03:05

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu

02:45 - 03:30

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:00 - 03:30

62 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 121806
Osobností: 526429
Fotografií: 447983
Plakátů: 223979
Obsahů a biografií: 114384
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011...

Sherlock Holmes: Hra stínů
Tak kdybych neznal jedničku,   hodnotil bych tenhle film   dobře. Ale protože ji znám,   tak musím   říct...ZKLAMÁNÍ
Film to   není špatný, více >

Autor: Federer | Hodnocení: 7 / 10

Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes
Jakožto milovník Doylova   díla jsem se na film těšil   a zároveň jsem se trochu   bál, co z toho vznikne.Když   film skončil, musel jsem si   více >

Autor: Federer | Hodnocení: 10 / 10

96 hodin: Odplata (2012)

Dal jsem o jednu hvězdičku   víc než jedničce, protože   to bylo zkrátka o chlup   lepší. Liam Neeson prostě   NIKDY nezklame, jeho jméno je   záruka dobrého filmu.

Autor: Federer | Hodnocení: 9 / 10

96 hodin (2008)

Good luck!
Není radno   si zahrávat s Liamem   Neesonem! Ten se totiž   naštve a vznikne z toho   tenhle skvělý film!!!

Autor: Federer | Hodnocení: 8 / 10

Neznámý (2011)

Podle mě velmi povedený   thriller.Nemám žádné   výhrady k hercům,   scénáři, hudbě...Ani   chvíli jsem se nenudil. Mělo   to spád.
Vyzdvihuji   Liama Neesona. Tyhle role mu   prostě sedí.

Autor: Federer | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.123/0.102