FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.8.2014 a svátek má Otakar. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


Mobilní aplikace
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Cestománie

16:30 - 17:10

22 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj vojevůdců: Halsey proti...

16:35 - 17:25

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

16:30 - 17:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

16:25 - 17:30

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 117709
Osobností: 510337
Fotografií: 435173
Plakátů: 218011
Obsahů a biografií: 110785
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Blended (2014)

Barrymore a Sandler si to   střihli znovu, je to tak   praštěný a ujetý až se   prostě musíte bavit a smát.

Autor: Duri86 | Hodnocení: 8 / 10

Hříšnice (1950)

Hříšnice
Láska na labutí způsob s   minimem patosu a ochotnicky   emocionálního   přehrávání, kde ich-forma   udává celkové ladění a   hlas tak vládne více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 8 / 10

Policejní akademie 6: Město v oh...

Policejní akademie 6: Město v ohrožení
Mj. díky modelům lodí, k   nimž sám mám vztah, ale   určitě nejen kvůli nim, mi   přijde o něco lepší než   předchozí, byť těm s   Mahoneym se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 5 / 10

Jedna za všechny (2014)

Jedna za všechny
Ze slibného začátku se stal   trapný humor s ubohými   hereckými výkony, ani   Cameron Diaz mě svým   výkonem zde nějak neoslnila.   Největší více >

Autor: enejčel | Hodnocení: 3 / 10

Avatar (2009)

Jedničky ???!!!

Avatar
Nic proti gustu. Našel jsem v   hodnoceních filmu Avatar i   jedničky. Myslím, že tihle   lidé nebudou na světě moc   šťastní...bez   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.044/0.031