Zari

Segundo Cernadas

Povolání:
Rodné jméno:
Pedro Cernadas
Národnost:
Věk:
52
Narození:
20.3. 1972, Viedma, Río Negro, Argentina
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Segundo Cernadas (rodným jménem Pedro Cernadas) se narodil 20. března 1972 ve Viedme v Río Negro. Už jako malý chlapec měl vlohy k tomu, aby se stal hercem.

Segunda učil známý argentinský instruktor Pablo Ponce. Poté byl Segundo přijat do jedné z předních akademií v Argentině. Segundo se zpočátku zaměřoval hlavně na divadlo, brzy poté byl přijat na hereckou akademii.

Jeho prvním televizním debutem byl Montana Rusa, Otra Vuelta (1995). V roce 1997 debutoval v telenovele Ricos y famosos (1997), která se stala mezinárodním hitem.

Rok 1998 byl v Segundově životě zlomovým. Zahrál si v Milady: La Historia Continua (1997), které bylo pokračováním klasické Milady. Kvůli této telenovele začal uvažovat, že se přestěhuje do Mexika a pracovat tam. Producent Leoun Raúl mu ale nabídl jednu z hlavních rolí v telenovele Muneca Brava (Divoký anděl) (1998), kde hrál Pabla. Tato telenovela slavila všude úspěch. Role Pabla měla na Segunda takový vliv, že ještě celé dva roky navštěvoval místa, kde se jako Pablo pohyboval.

Bohužel i Argentinu zasáhla ekonomická krize a vzhledem k tomu producenti začali spíše vysílat reality show než telenovely. Segundo ve snaze najít si práci procestoval Mexiko, Miami a Caracas. Krátce nato ho najala venezuelská Iguana Productions, aby hrál v Todo sobre Camila (2003). Díky této telenovele se Segundo podíval do Ekvádoru.

I přes veškerou svou snahu a odvedenou práci se nestal tak slavný, jak chtěl. V roce 2002 odlétá do Peru, aby natočil telenovelu Besame tonto (2003), kde si zahrál po boku Gianelly Neyry. V roce 2003 si zahrál v telenovele Dr. Amor (2003).

V roce 2005 se vrátil zpět do Argentiny a natočil dvě telenovely ¿Quién es el jefe? (2005) a Se dice amor (2006). Jeho zatím poslední telenovelou byla Valentino, el argentino (2008), kde si zahrál Altera Ega.

Autor: veverka-zrzka

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Segundo Cernadas

Cernadas Segundo

Dědo, čaruj

Dědo, čaruj

Poručík Petr

Poručík Petr
Poručík Petr

Naposled navštívené:
Segundo Cernadas

Cernadas Segundo

Dědo, čaruj

Dědo, čaruj

Poručík Petr

Poručík Petr
Poručík Petr