Zari

Elizabeth Reaser

Povolání:
Rodné jméno:
Elizabeth Ann Reaser
Národnost:
Věk:
49
Narození:
15.6. 1975, Bloomfield, Michigan, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Již od dětství byla Elizabeth rozhodnutá stát se herečkou. Vyrůstala v Milfordu, v zemšdšlském regionu, jako prostřední z tria sester Reaserových. Matka byla v domácnosti, otec pracoval jako právní zástupce, restaurátor i jako učitel, avšak manželství nevydrželo.
Na střední škole si přivydělávala brigádami, mimo jiné i v country clubu.
Vysokou školu začala na Oaklandské univerzitě v Rochester Hills v Michiganu, ale po roce přesídlila na středozápad, aby se mohla lépe rozvíjet. S požehnáním rodičů se přihlásila na prestižní Juilliard School of Drama a byla přijata. Zde získala v roce 1999 titul bakaláře výtvarných umění.
Nejprve se těžce prosazovala, ale pak přišla první adekvání role v každodenním seriálu Guiding Light, kde mohla předvést, co umí. Po tomto představení se začaly objevovat nabídky do televizních filmů i (kino)filmů. Následovalo mnoho vedlejších a podpůrných rolí.
V říjnu 2004 byla v magazínu Interview v anketě "14 To Be" vyhlášena jednou z nejkerativnějších žen. Stalo se jí však také, že v Londýně hrála představení pouze pro 2 diváky.
Když se připravovala na roli v dramatickém seriálu Saved, strávila nějaký čas na pohotovosti, aby zjistila, jak se tamní personál chová.
Mimo jiné je i vegetariánkou. Avšak v současnosti je nejznámější jako matka "vegetariánské" rodiny vampírů z filmu Twilight.

Autor: efCZa

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Elizabeth Reaser

Reaser Elizabeth

Zítra se žením (Five Aces)

Zítra se žením
Five Aces

Naposled navštívené:
Elizabeth Reaser

Reaser Elizabeth

Zítra se žením (Five Aces)

Zítra se žením
Five Aces