reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ztracené mládí

Gioventù perduta

Další název:
Lost Youth
Žánr:
Země:
Rok:
1948
Délka:
82 minut

Celkové hodnocení filmu Ztracené mládí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih17724minih17724Rasputin (1996) [TV film] 
Rasputin: Dark Servant of Destiny n
minih57863minih57863Inspektor Morse (1987) [TV seriál] 
Inspector Morse n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n
minih40654minih40654Akce Jelcin (2003) 
Spinning Boris n
minih20632minih20632Tarzan X: Janina hanba (1993) [DVD] 
Jungla proibita (la leggenda sex di Tarzan) n
minih58596minih58596Tajemství Mayů (1995) 
Mystery of the Maya n
minih43515minih43515Air Buddies - Štěnata (2006) 
Air Buddies n
minih18458minih18458Santa Claus je rošťák (?) 
n
minih16204minih16204Poklad na Stříbrném jezeře (1962) 
Der Schatz im Silbersee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - MaKy92z
9   - Strength
3   - T800
8   - keddy
4   - bajaw
10 - ortos1

TV Program

ČT1 - Z metropole, Události v region...

12:00 - 12:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:35 - 12:35

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

12:00 - 12:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Pevnost Boyard (2016) [TV pořa...

11:45 - 13:20

39 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138085
Osobností: 595640
Fotografií: 513317
Plakátů: 248545
Obsahů a biografií: 127656

Poslední komentáře

Já, Olga Hepnarová (2016)

Já, Olga Hepnarová
Černobílá retro lesbická   show. No je to sice trochu   zjednodušený popis   příběhu, ale erotických   scén tam je tolik, že to   bude to více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Příklady táhnou (1939)

Příklady táhnou
Milá oddechovka s perfektním   hereckým obsazením, ovšem s   ne moc dobrým scénářem.   Chybí tomu celistvost a   závěr s Kolářem mohl být   také jiný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Návrat do Modré laguny (1991)

Návrat do Modré laguny
Pro mne je toto pokračování   Modré laguny o stupínek   lepší a asi na tom má i   podíl obsazení Mili Jovovich   a Briana Krause do hlavních   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Modrá laguna (1980)

Modrá laguna
Nic pro realistické a tvrdé   chlapy, ale kdo si chce   dopřát trochu romantiky a   tropického slunce, přijde si   na své. Ve své době to byl   více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Nádherný film s nádhernou   hudbou a skvělými   herci.Jedinečná je na tomto   snímku absence patosu a   nepodstatných dialogů, proto   si více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.166/0.145