reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zpívali jsme Arizonu

Žánr:
Rok:
1964
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
20.11.1964

Celkové hodnocení filmu Zpívali jsme Arizonu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.1.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.8.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2010
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47190minih47190Reeker: Na půl cesty (2005) 
Reeker n
minih69740minih69740Dovolená po francouzsku (1978) 
Les bronzés n
minih6468minih6468Dlouhá noc (1947) 
The Long Night n
minih73486minih73486Dohazovač (2010) 
The Matchmaker n
minih8779minih8779Hřích mládí (1934) 
n
minih45150minih45150Útěk z vězení (1975) 
Breakout n
minih41647minih41647Snídaně v pánském pyžamu (1980) [TV hra] 
n
minih65304minih65304Obnažená tvář (1984) 
The Naked Face n
minih60012minih60012Zjevení (2012) 
The Apparition n
minih41716minih41716Maska zrcadla (2005) 
MirrorMask n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
5   - curil
9   - clara.bow
4   - hvezdyn
8   - fred.appl
7   - lejtenant
8   - rosta12
7   - teisan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.479/0.459