reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zoubek

Tooth

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Zoubek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2013
SWAT0013
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.7.2013
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2010
paseka74
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2008
issoumaila
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.7.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih126225minih126225Insidious 3: Počátek (2015) 
Insidious: Chapter 3 n
minih65875minih658754teens (2011) [TV seriál] 
n
minih47591minih4759110,5 stupně (2004) [TV film] 
10.5 n
minih40764minih40764Skandál (2006) 
The Hoax n
minih52938minih52938Chaplin sokem v lásce (1914) 
Those Love Pangs n
minih43337minih43337Dobrobružství pirátů v zeleninové zemi (2002) 
Jonah: A VeggieTales Movie n
minih60890minih60890Serge Gainsbourg (2010) 
Gainsbourg (Vie héroïque) n
minih46507minih46507REC (2007) 
[Rec] n
minih79998minih79998Pí a jeho život (2012) [DCP] 
Life of Pi n
minih47953minih47953Hlídač č. 47 (2008) 
Hlídač č. 47 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
3   - Snura
8   - satyr
6   - Kycky
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - Stallone56
2   - SWAT0013
7   - Jirka9750
10 - paseka74
2   - issoumaila
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.565/0.54