Zari
ohodnotit

Zombi 2

Další název:
Zombie 2; Sanguelia; Zombie; Zombie 2: The Dead are Among Us; Island of the Living Dead
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
91 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zombi 2
Anne Bowlesová se rozhodne pátrat v Karibku po svém zmizelém otci. Důvodem je návrat jeho prázdné jachty do New Yorku, který je obestřen tajemstvím. Odcestuje se svým přítelem Peterem na ostrov sv. Tomáše. Tam se seznámí s Brianem Hullem a společně s jeho přítelkyní odplují Brianovou lodí na vzdálený ostrov, kam vede poslední stopa jejího otce.

Na ostrově, který vypadá na první pohled opuštěně, objeví nemocnici doktora Davida Menarda (Richard Johnson), který se se svou ženou a domorodým pomocníkem Leonem stará o nemocné vesničany. Většina jich je napadena živými mrtvými, které oživilo kouzlo voodoo. Mezi oběti zombie patří i otec Anne a následně i žena doktora Menarda, kterou najde čtveřice přátel mrtvou ve společnosti hodujících zombie na doktorově chatě. Při rychlém ústupu mají s džipem nehodu a ocitnou se na hřbitově, kde jsou hroby mrtvých španělských konquistadorů. Ti začnou vstávat z hrobůa zabijí Brianovu přítelkyni. Přátelé se uchýlí do nemocnice, kde se spolu s doktorem zabarikádují. Kolem nemocnice se hromadí skupiny nemrtvých a dřevěná stavba nemůže dlouho odolat jejich hromadnému útoku. Obránci se snaží zachránit za pomoci molotovových koktejů, ale stejně zahyne doktor, Leon a Brian je kousnutím nakažen. Anne s přítelem a zraněním kamarádem prchají na jachtě domů. Zamknou Briana v kajutě, aby dovezli důkaz, ale zároveň v rádiu slyší napadení New Yorku množstvím zombií. Za zády jim lomcuje klikou od kajuty jejich "mrtvý" přítel.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Zombi 2
Do newyorského přístavu vplouvá opuštěná loď. Odkud připlula a co se stalo s její posádkou to nikdo neví. Dcera majitele lodi Anne a novinář Peter to však chtějí zjistit. Vydávají se spolu na Antily, aby zde poodhalili roušku děsivého tajemství, plného voodoo rituálů, krvavých orgií a nakonec i obživlých mrtvol.


Autor: Chrustyn

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství Johanky z Arku

16:55 - 17:55

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

71 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama