reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Znamení hada

Snakehead Terror

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
94 minut
„Když je chceš zabít, musíš se přestat bát.“

Celkové hodnocení filmu Znamení hada

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.7.2005
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.9.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.10.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.8.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2007
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2007
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.6.2009
hetton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2015
premysl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2008
dennykr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.10.2008
Arachnid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n
minih19699minih19699Hodina pušek (1967) 
Hour of the Gun n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih40891minih40891Mláďata (1979) 
The Brood n
minih37032minih37032Díra (2001) 
The Hole n
minih47004minih47004Noci v Rodanthe (2008) 
Nights In Rodanthe n
minih42892minih42892Smrt v patách (1988) 
Shoot to Kill; Deadly Pursuit; Mountain Man n
minih32664minih32664Wasabi (2001) 
Wasabi n
minih20724minih20724Tělo mého nepřítele (1976) 
Le corps de mon ennemi n
minih31826minih31826Ptáčník z Alcatrazu (1962) 
Birdman of Alcatraz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
4   - hvezdyn
4   - vlk1410
3   - marci22
8   - oulisna
4   - Dex
6   - rosta12
6   - ASPHALT
6   - pepe15
6   - Rendys
6   - boudaj
5   - fefe
4   - fernetgin
7   - hetton
8   - JARUN
6   - premysl
2   - dennykr
5   - Arachnid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.18/0.156